Höstväder

Denna söndag började med sol, övergick till regn, sol igen och så åska på det innan mera sol och så regnstorm som avslutning nu utanför våra mörka fönster. Det är höst.
(null)
Gårdagen blev dock så vacker som bara hösten kan vara så när budgetarbetet med styrelsen var klart ville jag ut trots huvudvärk. 
Christer fick utforska sitt egna närområde när vi testade Sillvik ute i Lilleby med en fin liten utsiktspunkt i Sillvik naturreservat.
I den så kallade Trollskogen har folk genom åren placerat prydnadstomtar, en massa prydnadstomtar! 
Grillplatsen vi tipsats om låg vackert vid en liten tjärn och de pizzainspirerade pinnbröden  var efterlängtade!
(null)

En perfekt liten flugsvamp som förunderligt nog fått stå ifred på den öppna allmänytan förtjänade att förevigas!

Tillbaka i bilen eskalerade huvudvärken till den där nästintill outhärdliga nivån att man nästan vill spy. Varje fartgupp och grop i vägen fick mig att bokstavligen vilja hålla i huvudet i försök att hålla hjärnan stilla. Kastade i mig tabletter när vi kom hem och stod en evighet i varmare och varmare dusch tills de verkade och det värsta lade sig.
C beordrade mig i säng där han dukat upp smågott och dricka och mitt hjärta smälte lite till. Misstänker pms-relaterade orsaker då jag klunkade vatten som en kamel efter passet.

Värken har hängt kvar i bakhuvudet hela denna dag, lätt och lågmäld men ständigt närvarande. Fick fixat lite ärenden och kompletteringshandlat inför veckan innan jag åkte på dubbel utklassning i Carcassonne.
Passet i Frölunda gick kasst då jag hamnade i den när ofokuserade och nästan disträa känslan vilket är oerhört störande. Lite som en utomkroppslig upplevelse där man frustrerat iakttar sig själv och sin mediokra insats utan att kunna ingripa. Förhoppningsvis märktes det inte allt för mycket.

(null)

C körde spinning direkt efter min combat och hämtade barn och hund efteråt. Jag hämtade mitt barn för kvällshäng, flöjtträning och lite mat i magen. Hon stickar i skolslöjden så jag passade på att också påbörja ett mönster jag spanat in. Det var ett bra tag sedan jag stickade och glömt hur roligt det var. Får se hur roligt jag finner det när det börjar strula…

Lilltjejen bökar rastlöst intill mig i sina försök att somna. Själv ska jag hoppas mitt huvud kommer till ro efter en god natts sömn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0