Köra ned hakan

(null)
Det är bara att köra ned hakan och tugga sig igenom dessa veckor. På ett sätt är det tillfredsställande att ha fullt upp hela tiden, känna att man är effektiv och åstadkommer därefter. Det gäller bara att ha koll på allting och när man klickar sig från ett möte direkt in i ett annat fem, sex och ibland fler gånger per dag är hjärnan ganska mosig vid arbetsdagens slut. Och då är det Ronja-aktiviteter, styrelsemöte, läxor och förberedelser inför helgen som tar vid.
När så grannen erbjöd möjligheten att också låta mig låna högtryckstvätten till uteplatsen kunde jag inte låta möjligheten gå förbi. Efter styrelsemötet och Lilltjejens hemkomst från träningen fick vi passa på. 
Orkesterträning, hämta nummerlapp och handla inför helgen och komma på att man ju skulle baka till Jitex inför matcharrangemanget men inte har någon att lämna det till eftersom vi är på Fågelcentralen. Mejas mamma ska också springa Varvet och självklart ska tjejerna få träffa varandra, så blir döda och oduschade ben direkt efter loppet för att hämta Meja och sedan åka upp till Landet och hämta Lilltjejen så de får maximal tid med varandra. Lek och mat tiden som är kvar av kvällen och så upp igen för Fågelcentralen där grejer måste kommas ihåg då hon ska till fotbollsträningen direkt efter. Lunchlådor måste fixas och imorgon är det fotbollsmatch och matteprov och jag måste handla igen eftersom vi var där så sent idag att ingen grillad kyckling fanns kvar vilket vi behöver till våra lunchsallader. 

Skriver ihop några övningar på skala inför matteprovet medan offret övar med orkestern, hon och jag har svårare att förstå respektive förklara förstoring än förminskning. Är det bara vi?

Fick ingen sedvanlig vattenflaska när vi hämtade nummerlappen och skickade gråtemoji till Eva som höll med om det fruktansvärda. Göteborgsvarvets flaska är nästan lika mycket värd som medaljen!

Hjärnan må vara mos när mötesmaraton är över för dagen och många av dessa extra möten som fyllt min kalender tillbringas med teamet jag ryckt in och stöttat. De borde vara kräkless på mig efter alla timmar, men det känns som de finner dom värda det. Kaka levererad häromdagen och detta från en annan till min ene produktägare som känner varandra väl. Blev så glad när han delade det till mig och jag suger åt mig allt jag kan!
(null)

Nu ska jag somna som en klubbad säl i mitt kanelbullesockerkaksdoftande hem.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0