Jobbhelg

(null)
Tydligen är vi extra många volontärer denna säsong men de flesta kan bara jobba helger så centralen måste nu säga nej till fåglar då antalet händer inte räcker till. 
Igår var vi tre, idag fyra och jag har knappt matat några fåglar alls idag. Istället överlät jag Ronja och de andra att fokusera på djuren medan jag lade krutet på allt runtomkring. Diskade ett antal timmar, vek några kvadratkilometer handdukar, körde och hängde upp ytterligare några kvadratkilometer handdukar från den hårt ansatta tvättmaskinen och skurade burar. Jo, lite matning blev det samt att blåsa måsungar med hårtork! De är så otroligt söta i sin gråfläckiga duniga uppenbarelse!

Skjutsade Lilltjejen till Johan innan mitt pass i Frölunda. Började greja med en extralåt i sista minuten så hjärnan blev rörig och min fokus kom bort - dumt! 

Registrerat mig på Tinder och match.com, en halv förmögenhet. Blir stressad av Tinder och alla riktningar att swipa! Ska man höger eller vänster? Och en man ville ta bort lyckades man ge en "super like" och gaah, hur ångrar man!? Det blir inte många åt höger kan jag säga, men en av de få blev en så kallad "match". När vi börjar chatta visar det sig att han varit på mina pass när jag vikarierade i Billdal! Det var få deltagare i den lilla salen men ändå kände jag inte igen honom, eller jo, när han påpekade detta och mitt kassa minne fått jobba lite. 
Ack, hur gör man när man inte har något socialt kontaktnät med möjliga kompisars kompis med manlig singel-som-inte-är-ännu-en-idiot-kompis? Den senaste jag dejtade via nätet svek mig vilket ledde till skilsmässa. Den andra träffade jag via jobbet och var föga förvånande lika stor svinpäls. Så vad återstår? Suck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0