Trötter

(null)
Mini-Plutt slukar sin portion och sneglar sedan på de övrigas. En blomkruka har välts ned och våra tår blivit jakttroféer. Hon är väldigt mycket kattunge och väldigt, väldigt söt!
Plutt och Bror ser uppenbart skeptiska ut när Mini oförfalskat travar fram och gnider sig mot dem. Plutt tog in en mus under morgontimmarna. Jag lyckades släppa ut den, Plutt kom in med den igen och så höll vi på två vändor till innan jag lyckades hålla kvar monstret med ovan illustrerad frukost.
Lite lustigt att Mini-Plutt nästan ser lika stor ut som de övriga två när hon i själva verket bara är en liten fjärt i jämförelse.
 
Varit osedvanligt trött hittills denna vecka vilket var längesedan. Jag slocknar innan klockan passerat tio och är allmänt seg under dagarna. Kroppen är inte heller med, lika segt vid gårdagens lunchjogg som söndagens combat. Kanske borde försöka knapra i mig de där järntabletterna...
 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Vilka fina kissar :) Är också väldigt trött just nu. Tycker man borde bli piggare nu när det är ljusare men det tar väl lite tid kanske innan man blir det efter denna gråa och mörka vintern kram

2020-02-12 @ 10:04:36
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Linda

Skönt att det inte bara är jag som är exceptionellt trött! Ja, den mörka och deprimerande snölösa vintern kan säkert vara en bidragande orsak... skönt att det börjar vara mer och mer ljust på morgnar och eftermiddagar nu!

2020-02-12 @ 17:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0