Trötter


Johan var på kalas hos Andy igår så det har varit jag och tjejen sedan igår kväll. Just avslutat dagen med att göra chokladbollar och nu nattas det med Johan. Innan han drog igår var vi rätt produktiva på flyttförberedelsefronten. Extra effektiva då Ida och hennes pojkvän tog med Lilltjejen på utflykt till Slottskogen. 
Då vi nu kunnat putta soffan på plats igen kunde vi organisera våra flyttlådor lite bättre, packade fler, delade upp mer och dumpade grejer hos återvinningen. Inte många helger kvar nu och hela vinden måste ned och gås igenom! Också förrådet återstår...
Jag är rätt nöjd med min insats att få bort mycket grejer via Blocket och FB-gruppen. Babyskydd, barnvagn, barngrind, babymonitor och bokhyllor. Börjar bli tomt på väggar och hyllor allt eftersom det åker ned i lådor.

Strul på jobbet som medfört att flera team, inklusive "mitt" fått jobba hela helgen - och vi har inte ens hittat orsaken. Vi var rädda att detta skulle hända, och så skedde också - dock i annan form. Ringt in till de möten jag kunnat men kan ju inte bidra med något - vilket heller kanske inte är meningen. Men behöver hänga med i vad som händer, vill och försöker vara med mera denna gång till skillnad från förra långtgående incidenten då jag hamnade under isen.

Störigt med huvudvärk under eftermiddagen. Trodde jag skulle kunna träna bort den - har ju funkat förr, heh. Lilltjejen slocknade på vägen och jag var inte långt därifrån. När tvättmaskinen är klar blir det bums i säng för denna tröttmössa. Lär bli en intressant vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0