Oväntat

Kör hemifrån med morgonsolen från blå himmel på utsidan. Värmen ska dock ge vika till helgen men ska inte klaga med tanke på den passerade veckan. Har lite träningsvärk i benen efter onsdagens löppass. Det är definitivt för lite med ett i veckan!
När jag förra året deltog på Volvos löpträffar träffade jag vid tillfälle Anna-Karin, min chefs chefs chef. Hon visade sig vara rutinerad långdistanslöpare och av det lilla intryck jag haft av henne dittills var odelat positiv. En sådan där "mänsklig" chef om man får kalla det så. Träffade på varandra ibland på Sats också där hon morgonsimmade medan jag körde på bandet. Vid det sedvanliga småpratet i omklädningsrummet kom det just ofta att handla om löpning och jobb. Hon berättade om en bra bok som hon sade hon skulle köpa till mig, en kommentar jag tolkade som något man liksom bara säger för att verka trevlig.
Döm min förvåning när hon några veckor senare messar att hon har en överraskning till mig. Då har hon köpt boken - och fått den signerad till mig! Hur många chefschefschefer inom en så pass stor organisation gör en sådan sak? Så himla fint gjort!
Generellt är jag lite emot "självhjälpsböcker" och liknande. Har visserligen aldrig läst någon, och man ska väl ta den typen för vad det är - en möjlighet att kanske få lite inspiration. Vet inte om denna tillhör den kategorin men för att Anna-Karin nu ordnade den till mig så ska det bli intressant att läsa den.
 
Lämnade Lilltjejen hos farmor och farfar igår och fick smaka på morgontrafiken genom stan. Söderleden flöt i varje fall bättre, vilket blir min kommande pendelsträcka från juli. Tanken var att jag skulle lämna på dagis idag för Johan att hämta, tvärtom vad vi brukar för att jag åker till Gotland. Men när de dessutom ställde upp med att hämta på dagis igår så vi kunde träna tyckte de att hon lika väl kunde vara med dom hela dagen och stanna över till idag! Så jag kunde testa Sats combat efter jobbet igår och få en lugn morgon utan lämning idag. Innan lunch möter jag upp Christer i Landvetter för racing-helg på Gotland! Hans lilla röda ska få sträcka på hästkrafterna och även om jag bävar för åksjukan som lär komma redan första varvet så ska det bli riktigt kul!
 
Apropå gårdagens pass så var det längesedan jag var med som deltagare och därför lite extra roligt att få chansen till lite inspiration av en annan combat-instruktör. Förvånades dock av den dåliga tekniken hon hade i visa fall - så gravt att det rent av var helt fel! Men jag fick ett gott svettopass i alla fall, även om jag inte tar ut mig på samma sätt som när jag instruerar - och jag fick i varje fall uppslag på hur man INTE ska göra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0