Eftersvett


Ventilationen är paj här nere där solarium och omklädningsrum huserar. Eftersvettningarna lär komma som ett brev på posten! Otroligt skönt att köra trots få deltagare - grym stämning! När de är så få kan jag låta dom inta scenen och så står jag på golvet under sista låtens sluttamp. Skitkul!

Apropå skit så var den ena av de två lägenheterna jag kollade igår just - skit. Den första var helt ok men var mer inställd på den andra, som alltså visade sig vara långt ifrån förväntningarna. Bara en sådan sak som att den var inrökt, fy sjutton!
Kanske lägger ett bud på den första men den lär sticka iväg över min gräns. Får se helt enkelt.
Känner mig på ett sätt märkligt avtrubbad på jobbet nu. Förra veckan var det bara stress och hysteri. Denna har börjat i ett nästan oroväckande lugn. Springer mellan mötena men om det är uppgivenhet eller helt sonika - lugn, det vet jag inte. Incidenterna är ännu ett mysterium, tillbakarullning ett möjligt faktum trots den stora risk och insats en sådan kräver. Nedslående.
Imorgon är det än fler möten så då kanske stressen kommer tillbaka. Ska till Indien i april förresten. En vecka för att besöka Capgemini i Mumbai. Har ju ingen aning hur förutsättningarna är här hemma då, kan ju vara mitt uppe i flyttstök! Men Johans föräldrar är än en gång så underbara att de hjälper till att göra det möjligt. Kommer att vara fyrtiogradig värme där borta då. Ungefär som där jag nu sitter då...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0