Bror i knät


Köpte en ny pump till akvariet som låter likt en motorsåg (särskilt när man ska sova), men har kraft som en blomfluga. Måste hitta en annan innan fiskarna dör av syrebrist. Tråkigt om katterna skulle förlora sin vattenreservoar.

Körde första PT-sessionen sedan evigheter. Konstigt nog ingen träningsvärk ännu, men lätt stel i skulderpartiet. Inga benövningar på grund av knät. Skitstörigt. Hoppar löpträningen imorgon bitti vilket känns än mer surt. Så troget som jag skött det morgonpasset. Det gör ont när jag går, inte så som löpningen där böjning och lyft av benet smärtade. Vid plötslig större belastning viker det sig nästan. Megasuperduperstörigt. Kommer dröja innan jag vågar köra hoppknän fullt ut nästa gång.

Ibland slår det mig vilken tur jag haft med kollegorna. En sådan skön hop blandade individer! Visst kan jag få nog av socialiserandet och stänga av eller lämna lunchefterhänget i förväg ibland. Men just den där sköna otvugna stämningen där vi kan dryfta de riktigt tunga och djupa frågeställningarna.
Så som hur jobbigt det är att matcha likfärgade strumpor efter tvätten. Eller spekulera huruvida en zombie kan svälta ihjäl. 
Eller hur man på bästa sätt hindrar Johans kliva-ur-och-lämna-byxor från att föröka sig? Ser oroväckande tendenser även hos Lilltjejen så snart hittar jag väl dom också där på golvet - småbyxhögarna! 

Ovannämnde fader är på fotbollsträning och jag har förflyttat mig till ovannämnda avkommas fotända för nattning. I en tredjedelen av sängen ligger Brorsan och kör kurrsonett, blöt efter regnet på utsidan. När jag kom hem i måndags låg två jakttrofeer prydligt levererade vid ytterdörren. En mus och en fågel. Tackar, sade matte och hämtade piasavakvasten.

Avkomman har somnat. Fritt fram för modern att också lägga sig. Klockan är ju typ nio i alla fall. Om tjugo minuter. Heh.
(Okej, mer än en tredjedel)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0