Ssch!

Morgonstund har guld i mund. Mycket lägligt att lämna hemmet en halvtimme senare än vanligt då en olycka tydligen blockerade Norrleden och körfälten öppnades strax efter Gulingen fått sin påfyllning.
 
 
Det har klagats på att tystaden i den tysta avdelningen inte respekteras. En liten extra skylt råder nog bot på detta. Hum.
 
Fick ett infall och letade reda på filmen Frosts soundtrack på Spotify. Spelade den i bilen när jag körde Lilltjejen till stan i tisdags och oj vad hon gick igång! Hon älskar ju Frost och framför allt Elsa. Håret ska flätas som Elsa och så tar hon en filt som mantel. Nu satt hon där bak, sjöng med och framför allt gjorde de svepande rörelserna från filmen. Otroligt gulligt. När det är svenska versionen som går hemma har jag vant mig vid den och tycker Annika Herlitz gör den fantastiskt bra. Att sedan översättningen är så pass bra tycker jag är imponerande då det inte kan vara så lätt alla gånger. Orginalet är också mycket bra, så vet faktiskt inte riktigt vilken av dom jag föredrar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0