Före och efter


När jag har möjlighet tänder jag upp i salen och sätter på musik innan passet. De som är i god tid eller vill ta sin favoritplats ges möjlighet istället för att trängas utanför salen. 
Idag var det riktigt jobbigt. Orken tröt rejält och vid ordväxling med stammisar efteråt var jag inte den enda som hade det tungt idag. Vi skyller på luften i salen som nog blir något sämre med dörren stängd. En deltagare i dess närhet ville dock inte ha den öppen eftersom hen inte ville synas utifrån. Med två stora fönster i dörrarna undrar jag ofrånkomligt hur hen tänkte då.
Nåväl, vi svettades extra mycket och kämpade på. Mina jump knees blev halta grodhopp och tekniken i övrigt sisådär. Inte bra.
Efteråt när adrenalin gått ner och jag landat något kom smärtan i höger skinka. Den där lilla gömda muskeln som massörerna har en förmåga att gräva sig ned till smärtar ordentligt när jag lyfter benet. Kan man använda jobbets friskvårdskuponger till rumpmassage?

Lilltjejen hade utvecklingssamtal idag som Johan fick ta då jag inte hittat vikarie. Som tur var kunde farfar vara barnvakt. Nu ska jag linka iväg till duschen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0