Minus tretton, dvs minus 26 typ!

Här nere på västkusten kan man dubblera gradtalet och få den temperatur man faktiskt upplever med norrlandspräglade nervändar. Den tränger genom märg och ben - kylan! Brr!

För två veckor sedan eller något pytsade jag i en flaska motorolja i Gulingen. Nu blinkar den där lampan igen. Det bådar inte gott. Men så länge den bara blinkar några gånger och sedan no more inbillar jag mig att det inte är någon större panik. Jag menar, den blinkar och tjuter (ett synnerligen starkt skärande ljud) ju inte konstant för är det väl liksom på allvar?

Om det är nyårslöften, den nya tidigare tiden eller den mindre salen eller en kombination av alltihop, men combatklasserna är nu fyllda med också bokade reservplatser! Även min Angeredsklass har betydligt fler deltagare nu med så gott som tvåsiffrigt antal varje gång. Kul!

En ny applikation jag ska foga till mitt ITAM-ansvars samling är just en app till styrelsen. Då behöver de Paddor (ja, så har vi kommit att kalla dom) och som ITAM måste jag ju därmed också ha en. Man får ju offra sig liksom.

(Padda!)

Lilltjejen sov när jag kom hem och Monica och Tomas tyckte hon var så pass dålig att de, eller i varje fall Monica kommer hit imorgon också. Sedan åker de ner en sväng på eftermiddagen så det inte blir för lång tid från dagis. 
Somliga kan vara tacksamma för att de något enstaka tillfälle med visst inslag av nöd och panik lyckas få en barnvakt några timmar. Här snackar vi tretton timmar inte med en utan två!

De där nyare Volvobilarna kan ju ha ju sådan där uppvärmning som både kan snabbstartas och tidsinställas. Därför är det lite småkul när man lämnar jobbet och hör alla dessa bilar stå och småbrumma här och var på parkeringen. Är inte det fräckt så säg? Själv har man inte ens en fungerande rumpvärme i Gulingen. Men jag gillar den ändå!
Nu ska jag pula i mig lite middag i form av knäckemackor med ost. Hushållsost ska det vara, medan Johan föredrar sådan där hård lagrad sak som knappt går att hyvla och smakar svettiga strumpor. Så är det bara vi som har var sin ost i kylen?

Kommentarer
Postat av: Anna W

Minus trettio här just nu. Det är kallt! ;-)

2012-02-02 @ 21:42:37
Postat av: Kaja

Har du blivit vek av att bo här nere?? Jag minns i mitten av 80-talet då det var -36 när man skulle till skolan och då hade man ju inte dedär praktiska sakerna som finns idag. Så, det var liksom bara att bylta på sig vad som fanns i garderoben...



Och så ska jag be att få bli förflyttad till ett flashigare uppdrag! Något med fler gratisluncher och fler tekniska förmåner! Gärna stort klädkonto också!

2012-02-02 @ 21:45:44
URL: http://kajadesign.blogspot.com
Postat av: Linda

Anna: Huga! Okej då! :o)



Kaja: Börjar banne mig tro det. Har nog aldrig frusit så mycket... Men haha jo jag minns det. Dubbla långkalsonger under jeansen var inte så bekvämt!



Jamen det där med klädkonto torde väl inte vara omöjligt eller? ;o)

2012-02-03 @ 06:54:16
Postat av: Helena

KAn inte kommentera ditt sista inlägg, så kör här istället :D

OM du nu inte orkat googla än, så står i för internet ;)

Gammal kvarleva från tiden då det fortfarande var lite trassligt att koppla upp sig.

Har aldrig Stoffe el Ola varit i närheten av Mac? :D

2012-02-03 @ 19:15:22
Postat av: Kaja

Internet kommer från iMac. Individual och "I" (jag) har tillkommit senare. Wikipedia??



http://en.m.wikipedia.org/wiki/IMac

2012-02-03 @ 21:36:15
URL: http://kajadesign.blogspot.com
Postat av: Linda

Haha tack tjejer! Just det glömde bort att iFånsinläggen inte gick att kommentera...

2012-02-04 @ 08:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0