MF

Afro-dite har precis kört sitt bidrag och nu är det visst hårdrock på gång. "Död av april?" Då tycker jag nog att "Sean Banan" är fyndigare.
Sitter med den förkylning som Lilltjejen nu förhoppningvis håller på att lämna bakom sig. Det där stadiet när man överväger amputation av halsen för att slippa svälja klarade jag av inatt. Nu gruvar man istället för när hostningarna kommer för att trasa sönder resterna. Enda skillnaden mellan mig och Lilltjejen är väl att jag snyter ut snoret istället för att smeta ut det över hela ansiktet.

Nåväl, fixade en riktigt, rejält, imponerande god fisksoppa till middag! Jag är ju svag för goda fisksoppor men aldrig vågat mig på att tillverka en själv. Rosta räk- och kräftskal för att tillverka egen fond? Nej här var det en hel ask mjukost som gällde! Torsk från den lämpligt besökande Feskebilen och en skvätt vin från vårt igendammade vinställ med lite annat smått och gott. Mumma! Lite stark blev den kanske men när bäst-före-datumet på Cajennepepparn passerats med över ett år tyckte jag det var bäst att pudra på lite extra. Skulle kanske ha använt den andra burken vilkens bäst-före var för två år sedan...

Okej, alltså jag har aldrig riktigt förstått vem den där Thorsten Flinck är. Av någon anledning har jag fått för mig att han är en kriminell kåkfarare? Mina kulturella vyer är ungefär lika vida som Serneholts outfit.

Nu när så de fem första gått vidare (nej, jag fattar inte hur Torstens kunde gå vidare, skämmes på er!) finner jag Sean Banans trallvänligt småkul och Loreen vinnande i längden, även om jag kom på mig själv att undra om hennes dansare utövade något capoeira-inspirerat. Inte heller förstår jag hur man kan vilja springa omkring barfota, men så råkar jag också tycka att fötter är bland det läbbigaste som finns.
Nu måste jag snyta mig.

Kommentarer
Postat av: Anna W

Jag gillade Loreen. Hon får gärna vinna hela tävlingen.

2012-02-04 @ 22:01:24
Postat av: Helena

Lite sen kommentar; vad gäller Thorsten Flink så har jag exakt samma känsla! Att han är någon typ av grov brottsling (typ mord :D), måste vara någon med liknande namn... (kan man ju hoppas :P)

2012-02-15 @ 14:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0