Mätt i magen

Alltså blogg.se:s app är sådan att man har noll möjlighet att påverka VAR i inlägget bilderna hamnar. Storlek ja, början eller slutet av inlägget ja, men något däremellan nej. Inte som jag lyckats klura ut i varje fall.
Förhandsgranska eller gå tillbaka efter publicering och redigera existerar inte heller. Så nu blir det text till att börja med och så en matorgie som avslutning. Minns inte vad stället hette men vi har varit där förr och tycker om det. Det ligger på vägen ner mot Nya Varvet på ett ungefär.
Johans förrätt såg ut att ha exploderat på tallriken men var visst rätt ok. Själv var jag grymt nöjd över valet av pilgrimsmusslor följt av torskrygg med risotto. Johan frossade in nån hjort som låg och blödde tillsammans med getost som låg inbäddad i nån potatisröstiaktigt.
Till efterrätterna får bilderna säga sitt, kan bara påpeka att det inte är glass i det lilla höga glaset. Det är vit chokladmousse - namnam! Ja, jag ÄR mätt!!
Johan hade haft planer på bio också men det skulle bli så sent. Dessutom är varken farmor eller farfar riktigt friska ännu så vi kom hem hyfsat tidigt för att tacka en synligt icke-kry farmor och natta Lilltjejen. Då passar det bra att skriva ett halvdassigt inlägg från madrassen på golvet invid hennes säng.

Hållit i utbildningar hela dagen med en go grupp inköpare. Det är så jäkla kul när det flyter, gruppen är med och stämningen är lätt och positiv trots det föga upphetsande ämnet. Har dock inte hunnit några som helst andra arbetsuppgifter, men å andra sidan har det varit mest ITAM grejer på sistone. Jag ska ju liksom jobba hälften-hälften så jobbar väl ikapp support/utbildningsdelen nu. Känner mig lite trött i ögat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0