Söndagsslut

Blev en lugn match trots att vädret klarnade upp och blev riktigt fint. Nackdelen dock med att jobba så pass lite nu är att jag inte uppdateras och hänger med på vad som hänt vid alla tidigare matcher. Men nu är jag bara uppsatt på två matcher till denna säsong så får vi se hur det blir framgent. Det är ruskigt roligt att jobba med bricka men så var det ju detta med den nya uniformen och hur mycket jobb jag egentligen kan och vill ta. Lutar ju åt att jag bara låter förordnandet löpa ut just nu.
Träffade Jonathan och Christian, två gamla elever där jag stod vid shoppen innan match! Jag minns att Jonathan ofta, liksom Victor brukade ha en IFK tröja i skolan. Alltid lika kul när de kommer fram och hälsar! Jisses vad vuxna de blivit, snacka om att man känner sig gammal!

Alla cacher jag placerat ut släpptes till slut och de första FTF:erna droppade snabbt in. Snart fick vi dock en påringning, något måste vara fel med den sista mysteryn! Panik. Koordinaterna jag lagt i olika cacher pekar ju till fel ställe, den plats som jag ju fick byta. Det står tre cachare som loggat alla och nu vill ha tag på denna sista, och så är den fel! Jag får höra att de träffat på minst tre cachare till som också är ute och loggar serien men tack och lov har uppringaren namnet på en av dom. Jag får tag i denne så att de också förvarnas och så blir det några svettiga minuter att snabbt som gatan uppdatera infon på hemsidan! Phuu! Snacka om att man nu lärt sig ett och annat om utplaceringar och mysterycacher i och med denna serie! Men det är onekligen kul när folk är ute och letar - samt finner ens små gömmor! Tappade ju sugen lite där igår när det bara höll på att strula men nu har jag fått blodad tand igen. Nu siktar jag på "Downtown Olofstorp"! Hohoho! Men det lär inte bli förrän tidigast onsdag i alla fall för imorgon är det dags för "vanligt" jobb igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0