Sista veckan

"Fiskgratäng" läser jag på barnmatsburken och undrar oroligt om fiskprocenten består av fiskögon. De flesta burkarna smakar rätt ok men denna föll inte på mammas läpp. Lilltjejen var också skeptisk men öppnade gapet lydigt tills hälften var avklarat. Sedan fick resten luras i med hjälp av varannanmetoden.
(En sked fruktpuré) "Nomnom!" (Gapar efter mer)
(En sked fiskögon fiskgratäng)
"Meh, detta hade jag ju stängt till om!"
(Nästa ny sked närmar sig) "Frukt elller det där andra? Rena ryska rouletten!"

(Mums?)
Mamma känner sig bara lite taskig. Höhöhö!

Oo har precis kommit in efter att ha jobbat med vedklyven några timmar. Det var den vi hämtade när vi var upp till Landet i går. Vi har mycket ved nu, men mycket kvar att klyva också!

Sex deltagare blev det till releasen så de fick dubbla goodie-bags :o)  Tre som aldrig provat combat förut varav en gick ut efter några låtar. Det känns alltid som ett nederlag även om man ju inte vet varför. Kanske hon fick ont någonstans, kände att hon inte orkade eller inte alls var hennes grej. Men även om man inte tycker att träningsformen verkar tilltalande kan jag personligen tycka att man ändå fullföljer. Då är det en annan sak att avbryta för att man skadar sig eller har ont.

Nåväl, imorgon börjar min sista vecka där jag är mammaledig! Min sista tre dagar alltså innan jag går upp och IT-konsultar på heltid igen. Men att njuta av de sista? Eh? Tre combatpass och två vaktjobb mina sista fem dagar! Undrar hur det kommer att kännas att jobba fullt. Hur kommer Oo att känna? Hur ska det gå? Kontrollfreaket inom mig nojjar, men att vi delat på ledigheten nu några månader gör övergången klart lättare. Dvs, lättare för mig att släppa kontrollen helt och lita på att lilltjejen faktiskt klarar sig alldeles utmärkt i sin pappas ömma händer :o)

Nästa helg hoppar Hillevi in på min södagscombat för då är vi på väg hem från Stockholm. Ett turbobesök i huvudstaden för att gå på NHL-match, New York Rangers mot Anaheim Mighty Ducks! Vi åker med Tomas, Monica, Andreas och Elin, och på plats följer också systeryster med sambo med. Så vi blåser upp på lördagen, käkar middag allihopa tillsammans innan matchen, går och tittar på män på is, kryper ned mellan lena hotellakan, avnjuter hotellfrukost och blåser hem igen. Ska bli trevligt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hu! Nej, vi har testat en fiskburk och den ratades av både mig och bebis. Aldrig mer. Jag tror att man måste ha en massa salt för att tycka fisk är gott... Spagetti och köttfärsås däremot åker ned i bebismagen fortare än en gris blinkar. :o)

2011-09-27 @ 07:28:57
Postat av: Linda till Anna

Ja den är det sällan problem med! Eller lasagne! :o)

2011-09-27 @ 11:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0