Privatlektion


Spinningcyklarna och IW-maskinerna har fått knö ihop sig på en sida så vi övriga gruppträningar kan köra på den andra. Det är faktiskt helt perfekt när jag nu ändå har så få deltagare, idag hela en! Men när dennes inställning bara sprutar positiv energi är det bara kul! Det blev riktigt teknikpass med rejäl go så här sista gången med koreografi nummer 48. Nu är det 49:an och fredag som gäller i Partille! Jag ska köra låt 6, 7 och 8 we-hoo!

(Vår stora fina sal är inte så fin just nu. Den fina(?) golvmålningen är antagligen en rest från Crudos tid.)

Lilltjejen pladdrar på rejält nu och har avancerat från "ööh" till "gabababa". Släpper taget eller reser sig och - står. Ny förkylning på gång och nu också hos pappa vad det verkar. Själv vägrar gå med på något sådant. Så det så.

Kommentarer
Postat av: Anna

Så började det här med. Nu är det "mamamamamama" (mamma) och "bababababa" (pappa)och "mmmmma" (Emma) :o) Det är så fascinerande att följa deras båda utveckling. Ronja är ju hack i häl med sina 7 (?) veckor efter Idde. :o)

2011-09-18 @ 21:16:17
Postat av: Thomas

Ser att ni har ont om pengar eftersom ni låtit CSI göra golvmålningen. Antar att ni låtit medlemmar vara 'modell'. Mina tankar går till deras familjer och anhöriga...

2011-09-19 @ 08:12:16
Postat av: Linda till Thomas

Ha-ha. Om du läser o-r-d-e-n-t-l-i-g-t så är det en rest efter tidigare gymmet. Sportlife hade lagt fin parkett över alltihopa som ju fick tas väck på grund av vattenläckan. Och ser du inte den "vackra"(?) ying och yang-figuren som dessa siluetter kommer ur? Xo)

2011-09-20 @ 11:00:53
Postat av: Thomas

Och med tanke på hur du ser ut på bild ett (som cat-woman eller vampyr eller nåt) så anar jag vem som var bildregissör med. Brr...inte undra på att du blir utan elever när du äter upp dem, eller vad du gör.

Hälsningar från Blade

2011-09-20 @ 22:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0