Olofstorp Hills 42470


Denna dagen har gått i cachingens tecken. Är riktigt mör efter flängande hit och dit och upp och ner i våra backar för att säkerställa koordinater och placera ut alla cacher. Hela tolv stycken är nu dolda i hela vårt område och skickade till geocaching.com för godkännande! En serie på elva och en mystery som kräver att man hittar de cacher i serien som innehåller ledtrådar för dess rätta koordinat. Jag hoppas verkligen att jag skrivit allt rätt för det är ganska rörigt i min hjärna nu!

(Packad och klar, här ska gömmas cacher!)

Lilltjejen har varit ett under av snällhet hela tiden trots att mammas fokus till största delen varit någon annanstans. Tror vi börjar få in något som liknar rutiner nu kors i taket. Men det känns som hon äter jämt och ständigt! Fast det gjorde hon i och för sig när jag ammade också men det känns väl mer nu då allting är mer omständigt. Inte bara att slänga fram tutten längre precis. Men det har som sagt kommit en form av rutin.
Placera lilltjejen i stolen - ösa upp mat - drygt 20 sekunder i mikron - haklapp runt halsen (lilltjejens förstås) - dra upp ärmarna på lilltjejen (och mammas bildligt talat) - placera hushållspappersrullen strategiskt - dra av ett ark att ha redo - hämta mat ur mikro - röra runt i mat och känna om det är lagom - skopa mat - försöka få i lite vätska emellanåt. En halv hushållsrulle senare placera barn under kranen - torka barn - torka stol - diska skål och sked - skölj tom barnmatsburk för återvinningen (göra egen mat? HAHAA!!!) - byta bajsblöja - brottningsmatch på skötbordet - pussa nöjd bebis. Pusta lite. Börja om från början!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha, jamen så är det. :o)

2011-09-09 @ 23:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0