Djungel á la Lerum


Fick mig en välbehövlig dusch på morgonen. Klämde mig i mina nytvättande jeans och var redo för lite bekväm stadscaching med lilltjejen. Så poppar det upp en ny cache i närheten men terrängen är en fyra av fem. Vet på ett ungefär hur dess omgivningar är, så försöka kan man ju? Slänger in stövlarna i Saabis och böörnar iväg. Beskrivningen berättar om djungellika förhållanden och det är bara att hålla med. Tar naturligtvis den längsta och besvärligaste vägen så det dröjer inte många minuter förrän svetten rinner och håret fastnat i femtioelva kvistar. Väl på plats visar gps:en en noggrannhet på femton meter. Tjoho. Hinten avslöjar att gömman är "riktigt rutten" - ser mig omkring och konstaterar att allt mer eller mindre är ruttet! Och hur letar man effektivt i buskig undervegetation med lilltjej på magen?
Nej, det gick inget vidare så frustrerat fick jag ge upp. Betydligt lättare väg tillbaka  men inte humöret. Stadscachingen var ju bara att glömma så tröstade mig med snälla cacher i Floda istället.
Lilltjejen är småkinkig nu så är lur på morgonens rena mjölk med müsli. De senaste frukostarna har annars varit fil-fria och hon har varit snällheten personifierad. Tillfälligheter eller faktum återstår att se. Snart är det helg på riktigt när Oo kommer från jobbet! På söndag ska jag dock jobba igen när IFK möter Djurgården. Svenska cupen eller nåt.
Vi hade planer på att delta på ett cachingevent imorgon, men då vi bjöds in till födelsedagslunch hos Andy tar vi det istället. Martin och Jeanette ska också komma med sin lilla färsking.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag som knappt vågar gå uppför trappen med lillskruttan i selen utan att hålla fast henne med båda händerna. ;o)

2011-05-27 @ 16:09:44
Postat av: Linda till Anna

Hehe, jag kanske borde ha lite mera av det tänket! :o)

2011-05-28 @ 09:11:31
Postat av: Anna

Nja, jag borde nog slappna av lite mer jag. ;o) Är en riktig hönsmamma där. Vill alltid ha 100% koll. Kanske därför min stora skrutta är så pass omammaig och orädd som hon är - jag har ju alltid koll på henne, hon behöver aldrig ha koll på var jag är eller om någonting är farligt. Eller så skulle hon blivit sån ändå. ;o)

2011-05-28 @ 09:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0