Fem månader


Det brukar visst bara vara med första barnet och första året som man håller på och fånar sig med månadsdagar och sådant. När ett år är fyllda antar jag att det inte är riktigt lika häftigt med "Idag blir Kalle ett år och två månader!", men vad vet jag vi är ju inte där ännu. Känns som en halv evighet sedan och inte bara fem månader sedan man vid denna tid låg bortdomnad i Varberg med ett knytte intill. Att ungarna inte har en växtvärk?
Fick hur som helst gräsmattan klippt i den gassande solen igår. Svettades som en gris, men gick ändå förvånansvärt bra med lilltjejen på magen.

När Oo kommit från jobbet och middag avklarats monterade och invigde vi sittdelen till vagnen. Tog dagens cache som blev två i Gråbo, varav en var en nano vi letat efter flera gånger utan att lyckas. Denna gång kom en familj förbi när vi börjat misströsta. Vi anlade våra coola "vi-bara-hänger-här" miner tills de passerat, men då de kom tillbaka strax efter undrade jag om vi kanske inte sett så oskyldiga ut ändå som vi hoppats. Det vore ju inte första gången som förbipasserade mer eller mindre misstänktsamt undrat vad man hållit på med! Men så höll ju pappan i sin smartphone likt en kompass och barnen flockades intill. Klart bekant beteende! Mycket riktigt, andra cachare som var ute efter samma gömma! Efter ännu en god stunds letande tillsammans hittade jag den till slut! Halleluja!

Fyra försök blev det totalt då vi faktiskt bröt det tredje för att gå och logga en annan som Oo spanat in. Han fick plocka fram sina närliggande primatgener medan jag stannade med lilltjejen på marken :o)




I eftermiddag är det dags för combat kvartal, nummer 48! Ny koreografi som ska pluggas in inför releasen i Kållered. Som vanligt ska det bli spännande att se vad den nya har att bjuda på!


Kommentarer
Postat av: Anna

Det börjar verkligen klia i hälsa-på-nerverna. Kanske borde ta tag i det. Tror tjejerna skulle ha riktigt roligt ihop nu när de börjar bli lite större. :o)

2011-06-04 @ 10:51:32
Postat av: Linda till Anna

Ja det vore ju så himla kul om ni kunde komma ner! Fixafixa! :o)

2011-06-04 @ 18:41:02
Postat av: Helena

Hur stor är hon nu då?

Måste ju ha något att relatera Tor till :)



Ska f.ö försöka komma ut till jobbet på tis om litens galna förkylning är bättre. Där då?

2011-06-05 @ 00:24:26
Postat av: Linda till Helena

Senaste kontrollen mätte hon 67 cm på 7485 gram. :o)

På tisdan har jag utbildning hela eftermiddagen! Kommer du på fm?

2011-06-05 @ 09:47:08
Postat av: Helena

Hms, kan ju försöka :)

Annars kanske man kan hänga någon stund utanför jobbet nån dag? Skulle inte gråta över vuxet sällskap! :D

2011-06-05 @ 12:35:29
Postat av: Linda till Helena

Hehehe, förstår! Men onsdag-fredag då? Så kan jag komma med lilltjejen?

2011-06-05 @ 22:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0