Typ poncho!

 

Ta-daa! Ett stycke mini-poncho färdig! Den första jag virkat och en hel del fel men inte syns ju det så här, hoho!
I mönsterexemplet var den gjord i vitt garn och jag undrar om det kanske varit snyggare eller om det mer liknat en duk då? Nu när jag fått grepp om mönstret är jag dock lite sugen på att göra en till i en annan färg. Men först ska jag banne mig försöka färdigställa den andra hjärtekatten!
Lilltjejen kryper som en besatt! Kavar och klättrar för att belönas med platt fall på andra sidan. Det går också framåt på matfronten även om gapandet inte riktigt uppnått fågelungens. Det tas emot och sväljs några skedar i varje fall.

Vi har än så länge behållit möbleringen som vi hade. Stuvade om mattorna lite samt avskiljaren så lilltjejen nu har en rejäl yta att husera på. Tycker faktiskt det är rätt ok med sofforna rygg mot rygg. Snyggast om de varit likadana men nya soffinköp lär det inte bli förrän lilltjejen passerat kladdfasen vilket väl är om en sisådär femton år?

Vi har haft en strålande dag men nu vräker regnet ner. Perfekt timing! Myspys på kvällen med sovande lilltjej, grillad mumsmiddag i maggen och regnet smattrande mot takfönstren!


Kommentarer
Postat av: Anna

Den blev riktigt snygg. Bra jobbat! Felen ser bara du. :o) Kul att hon börjat krypa. Här är det krypning och ställa sig upp som tränas. Med vissa fall som resultat...

2011-07-09 @ 22:02:32
Postat av: Linda till Anna

Tackar! Jo, det är ju så därför brydde jag mig inte om att riva upp och göra om! Xo)

En sådan där lära-gå hjälm kanske inte är så dumt ibland? ;o)

2011-07-09 @ 22:27:30
Postat av: Anna i gbg

Wow vad fin! En sån skulle man ju vilja få till ;-) Ska ta upp stick och virkning nångång, det var längesen nu... hehe....

2011-07-10 @ 17:05:11
Postat av: Linda till Anna i Gbg

Den var rätt överkomlig att göra faktiskt så det får du allt göra! ;o) Stikk i centrala stan har mönster och garn! :o)

2011-07-10 @ 21:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0