Lite kvar

Sitter med granithårda tuttar i det fria för att lufta efter både kräm och egentillverkad mjölkinsmörjning. Ont, det gör ont!
Visst är det praktiskt med rätt temperatur, ständig snabb åtkomst och hela fiolen men ajajajaj!

Barnvagnspremiär på Allum och vi stod en stund generat flinande vid Saabis för att komma ihåg hur man fällde upp chassit! Sedan fick Oo stå där ensam när det var dags att få ihop hela härligheten igen.
Blev en snabblunch på Max och lite inköp till Ronja. Vi får köpa blöjorna för för tidigt födda som bara finns på Apoteken då de minsta i vanliga affärer är alldeles för stora. Kläder är också svåra att hitta i lämplig storlek. Visst växer de i dom fort, men en overall där hennes fötter knappt ens når ned till grenen?

(Bugaboo! Gillar namnet helt klart!)



Väl hemma bjöd vi över grannarna för ett ordentligt fika som inte hanns med igår. Ibland har jag lite svårt att hänga med i deras finlandssvenska, men allt som låter som Mumintrollen är ok! :o)

Lite senare dök Elin, Andreas och Noel upp för lite tacomiddag. Och av dom fick Ronja jättefina presenter! En ligg-lek-med-inbyggda-grejer-filt och body helt i morsans smak! Och Camilla och Denis hade skickat en stentuff body, hahaha! De har verkligen förstått morsan att rosa endast går hem om det är fräckt! ;o) Tusen tack allihop!
Ronja var så till sig över de fina presenterna att hon sov sig igenom hela besöket, tills jag helt sonika plockade upp henne. Då fick de se den griniga sidan av henne istället. Hon har sovit hur mycket som helst idag! Hallå, natten tack?

(Morsan fick också present!!)

Nu ska det packas inför Sälens avresa imorgon. Vi lyckas bibehålla traditionen som började precis när jag och Oo hade träffats, Sälen en vecka med hans föräldrar samt Nicke med familj. Denna gång har vi bidragit med en extra medlem! Samma stuga som de fyra senaste åren väntar på oss, alldeles intill liften!

Fast detta år blir det ingen åkning för vår del, vilket jag faktiskt överlever. Bara kul med litet miljöombyte. Blir spännande att se hur bilfärden kommer att gå med Ronja. Hittills har hon ju sovit i princip non-stop de timmar vi varit ute med henne, men mat och byte lär ju behövas på morgondagens sträcka. Ja, om inte annat så behöver föräldrarna det i alla fall!

Oo drog iväg samtidigt som familjen Noel för att ta dagens cache, och jag skulle ju packa! Får se när nästa inlägg kommer, det brukar vara lite si och så med uppkopplingen där uppe.


Kommentarer
Postat av: Elin

Tack för idag! God mat och ni har en otroligt söt dotter att titta på, väldigt trött men väldigt söt.. :) Tannt Elin fick ju iaf. hålla henne en liten stund innan matdax :)



Blev en lååååång stund i bilen på vägen hem från er....t og ver 45 minuter att få upp Wayron för backen, attans vad halt!!!



Kör försiktigt imorgon!

2011-01-08 @ 22:45:42
Postat av: Linda till Elin

Tack själva! Lär nog hinnas fler vakna stunder framgent :o)

Ja hörde vilka problem ni hade i vår första backe! Dubbdäck is da shit här ute i bushen! ;o)

2011-01-10 @ 08:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0