Upp en nivå?

Det verkar som livmodersträningen gått upp en nivå. Den starka mensliknande smärtan i samband med stenhård mage började vid midnatt, efter lite vrida och vända somnade jag någon gång efter ett. Har sedan varit vaken sedan halv fyra för att under en timmes tid uppskatta fem-sex minuters mellanrum. Däremellan har jag petat på Oo för att störa hans snarkningar och gått på toa eftersom det nästan varenda gång känts som jag behövt göra både nummer ett och två!
När jag började fundera på hur pass allvarliga förvärkar detta egentligen var, gick jag ned till ungefär tio minuters mellanrum.
När jag insåg att mera sömn var hopplöst klev jag upp, och här sitter jag nu. Det lustiga är bara att sammandragningarna/förvärkarna nu gått över. Har noterat en enda sedan uppstigandet. Googlar lite snabbt och finner att det mycket väl kan vara så pass regelbundet för att sedan gå över helt i flera dagar. Jahapp. Jag går väl och lägger mig igen då. Hör att tidsinställda tv:n gått igång i sovrummet och Oo som vanligt inte märkt det alls. Jag tror han blir hemma från jobbet idag med sin hosta och oupphörliga slem.


Kommentarer
Postat av: Elin

Nu är iaf nåt på gång, även som du skrev att det kan hålla i sig flera dagar så känner du iaf. något nu som gör att det är på G! 4 januari kanske inte var så otippat ändå :)

2011-01-03 @ 08:10:41
Postat av: Jenny

Spännande! :-)

2011-01-03 @ 08:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0