Lite uppvärmning

Hann få en till förvärk/sammandragning innan jag gick och lade mig igen. Väl i sängvärmen satte de igång igen med cirka tio minuters mellanrum. Greppade Oos iPhone för att klocka lite bättre med appen han laddade hem igår, varktimer.se.
Låg och gonade och klockade någon timme innan det fick vara nog. Det känns inte riktigt lika illa när man är uppe och gör något. Har ett genomsnitt på 11.13 mellan sammandragningarna, så det känns som det bara är sådana där uppvärmningsövningar som kan ge med sig. En liten försmak typ.
Oo vägrar åka till jobbet och sitter och knapprar här mitt emot mig istället. Himla tur att han kan jobba hemifrån! Får se vad man kan sysselsätta sig med idag. Ser ut att bli vackert väder med sol och några få minusgrader, så en cache ska väl kunna klaras av.
Joo, undrar om de inte gett med sig nu? Skönt, samtidigt som man känner lite frustration över att det inte lika väl kan sätta igång så man får det "överstökat" och slipper vänta. En liten, liten del av mig är också livrädd. Vadå välkomna smärtan och sånt skit? Plus att (aj, oj nu kom det visst en till ändå!) .... 18,47 min efter den senaste och inte lika illa, så det verkar onekligen ge med sig.
Jo, plus att man fick en hint om att det nu faktiskt är allvar! Inom snar framtid är det verkligen slut på egolivet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0