Mulet å kulet


Blött och grått men nästan tio plusgrader på utsidan. I kontrast till detta samt brist på egen fotoinspiration läggar jag in en bild från Kap Verde. Minns det så väl där vi satt på uteserveringen efter ett flytande dopp i en supersalt sjö. Maten var sådär som över huvudtaget i det ännu relativt oexploaterade samhället, och så dessa grabbar som åstadkom dessa trick endast med ett gammalt däck! December 2007, en halv evighet sedan.

Oo är nere och kör med fotbollstjejerna för att sedan handla och ta dagens cache. Inte många knop idag, en riktig söndag med andra ord. Det har hållit i sig så länge nu för att kunna kallas slump, lilltjejens fantastiska sovvanor! Kanske jag inte borde skriva något om det med risk att det då vänder, men kan ju inte låta bli. Hon är inte alltid redo att sova när vi vill, men en kortare vända upp och hon somnar sedan oftast innan klockan passerat elva. Idag vaknade hon vid åttatiden liksom igår och på vardagarna strax efter Oo åkt till jobbet efter sju. Då blir det mjölkfrukost, blöjbyte, lite sprattel och surr ungefär en timme innan hon somnar om igen. Så nu slumrar hon i sittern på köksön och har så gjort sedan Oo åkte iväg! Första månaden kunde man lida av viss sömnbrist, men ändå långt ifrån vad det kunnat vara. Inga maratonskrikanden eller av den sort som får öronen att dra ihop sig, så inte konstigt jag har lättare för de positiva känslorna. Passar på att njuta så länge det varar min snälla tjej!
Har suttit och lekt lite med gamla foton, då den välbehövliga framkallningen där i veckan gav viss blodad tand. Det finns ju så otroligt mycket fint och roligt man kan göra med sina foton nu och vi har ju aldrig framkallat något så det är sannerligen på tiden!

Plötsligt längtar jag vansinnigt efter en solsemester!

Kommentarer
Postat av: Anna

Kanske det vi ska göra med våra bebisar där i maj? Bara en tanke...

2011-04-03 @ 12:37:38
Postat av: Linda till Anna

Åh, kan vara värt att kolla på! :o)

2011-04-03 @ 14:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0