30 + 30

Är lika med Andreas och Tomas 60-årsfest! God mat, gemytlig stämning och mycket karaoke!
 

Tomas sambo Elin hade gjort grymma efterrätter i form av olika cheescakes! Undertecknad var ju förstås bara tvungen att prova varje! Dock blev bitarna mindre och mindre ju längre utefter raden man kom! Xo)

Gottigt, och mätt blev man!

Andreas fick en Highland Park-whiskey av mig, Oo, Martin och Jeanette. En 30-årig Highland Park för den 30-årige skåningen. Den verkade falla i god jord!

Andreas och Tomas är vänner sedan barnsben, och en tipspromenad för oss gäster beträffande de två avslöjade en del intressanta detaljer! Som att en av dom ätit så mycket marsansås att denne missade ett matteprov, att mc-körkort verkade vara att föredra framför bil-körkort efter en inblandning i seriekrock, eller att någon placerat sitt maginnehåll över medpassagerare i en karusell!

Asociala husvärden höll låg profil och dukade bara fram efterrätten, fixade kaffe, te och lite sådant. Drog sig däremellan upp på loftet för att vika in de trötta fötterna under sig och på ett mysigt sätt känna sig delaktig där uppe utan att för den delen behöva vara direkt delaktig! :o)



Martin och Jeanette som skulle in till stan relativt tidigt för sin massagekurs stannade över, och när de drog sig tillbaka till vårt gästrum, gjorde jag också det. Till mitt sovrum alltså där Maja låg och väntade :o)
Då var klockan ändå ett, och fick somna gott till de ljuva(?) tonerna av karaokesång.
Någon gång under dagen dyker pojkarna upp igen för att städa, men redan under natten röjdes det undan rejält! Det är rätt stor skillnad på en 20-årsfest och en 30-årsfest både beträffande förberedelser, genomförande och efterspel, och jag måste erkänna att jag klart föredrar den senare :o)


Kommentarer
Postat av: Anna

Duktigt Linda! ;o)

2010-09-12 @ 11:12:33
Postat av: Elin

Tack för att vi fick vara hos er! Bra jobbat av dig Linda som inte tog tag i något och att du drog dig undan när du behövde!!! Nu är pojkarna på väg ut för att städa ert hus :)



men håller med, det är nog att föredra att städa efter en 30 årsfest istället för en 20 årsfest :)

2010-09-12 @ 12:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0