I väntan på deg

Degen står och jäser i ugnen. Lite sent omsider kom jag igång med brödbaket idag, men min nya assistent fungerade finfint! Snacka om enkelt att slippa jobba ihop den tunga degen för hand!
Oo är ute på infarten och hjälper Uffe byta däck. Jepps, han ville visst hänga på vinterdäcken redan nu. Själva avvaktar vi nog några veckor till.

Dagen går mot sitt slut, men det har varit en riktigt trevlig sådan idag. Mina fötter värker, liksom huvudet till och från och generellt rätt trött, men det är inte mycket att göra åt. Vi har shoppat!
Vi hade för avsikt att kolla skötbord, spjälsäng, storhandla mat och inhandla motorvärmarkabel. Vi kom hem med skötväska, tummenmobil, nässug, födelsedagspresent till Monica, kassar fulla från Ica Maxi och två pc-spel!

Okej, det mesta var ändå nödvändigt, framför allt det sistnämnda. Eh. Men hallå, "Civilization V"! Hade helt missat att en ny kommit ut! Jag har spelat Civ ända sedan 1995 då settlers, krigare och motståndare represen-terades av stora blinkande ikoner! Och medan jag betade igenom "Diablo I och II" spenderade Oo sina timmar framför "Starcraft". Jepps, vi är grymma på att inhandla nödvändiga ting!
Träffade på Stefan på Bäckebol där vi käkat lunch på Cooprestaurangen. Inte alls dum mat där!

Nej, nu ska jag se om degen inte jäst klart! Provade att slänga i lite russin denna gång, men inte alls mycket, snarare så det blir russinjakt liknande mandeln i julgröten...


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag lider av samma "sjukdom". Släpp inte mig lös på en stormarknad liknande ICA Maxi. Sist jag var där kom jag hem med ett stycke dansmatta till Wii. Rejält dåligt spel. Så nu vägrar jag gå dit. Jag skulle säkerligen "råka" komma hem med ett dsi. ;o)



Men spela på ni. :o)

2010-10-17 @ 20:51:14
Postat av: Linda till Anna

Åh, dsi har vi också dreglat över! Men när man redan har var sin fungerande ds är det tom svårt för mig att motivera ett dsi! Xo)

2010-10-17 @ 21:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0