Gårdagen

Shit vad lyxiga (läs slösaktiga) vi är som käkar ute en gång i veckan! Planlöst vandrade vi runt bland innerstans matställen utan att tilltalas nämnvärt, så till slut blev det sushi igen, men på ett litet ställe mellan Kungs- och Drottninggatan.
Sen behövde jag ju lite efterrätt innan yogapasset! Smög tillbaka till kiosken sedan jag och Oo skiljts åt utanför gymmet! Men tycker jag var duktig som motstod frestelsen att gå in på "Café Brulee"! Det finns ett café brulee som naturligtvis serverar creme brulee! Hur kan jag ha missat det och ha bott här så pass länge?Snacka om att jag ska dit en dag!

Gravidyogans näst sista gång bjöd på mer yoga än prat denna gång. Vi "flödade" med solhälsningar, krigare, hund, katt, kamel, ko, ja hela laggår´n innan jag lyckades somna under avslappningen. Näe, statiska övningar och djupandning i all ära, men yoga är inte riktigt min grej. Tai chi möjligtvis om jag nu ska få välja nåt lungt eftersom den bygger på kampsportstekniker, men annars är det mer fart och tempo för mig tack!

Sent hemma och direkt i säng för "Lyxfällan". Ronja levde rövare så Oo fick känna på en hel del bump och rörelse där han låg med handen på min mage. Det är roligt, och jag blir så glad när jag ser hans reaktion!

Kontroll hos barnmorskan i eftermiddag. Är det bra för sockervärdet att sitta och trycka i sig en masa Pez då? Men värdet lär å andra sidan hinna gå ned medan jag är hos psykologen. Usch, jag blir ju alltid så nedstämd efter att ha varit där. Kan det verkligen vara bra möten då?

Kommentarer
Postat av: Anna

Det blir så när du rotar i jobbiga saker. Så ja, det ska kännas så. Det är väl just därför du ska gå på samtal under en längre tid. Tio samtal har jag hört är något man måste ställa in sig på. Och sedan kan det nog ta längre tid beroende på vad det handlar om. Tålamod Linda!!!



Kram!

2010-10-15 @ 12:10:28
Postat av: Linda till Anna

Tio!? Det är blir typ mitt femte tror jag!

Men det där att man måste ner för att komma upp ungefär? Tålamod...hm.



Kram!

2010-10-15 @ 12:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0