Första snön!

Jag ser ju inte riktigt kry ut! Men det blev en liten virkad socka/toffel i det supermjuka, lurviga och svårvirkade garnet jag inte minns namnet på men som jag hade kvar sedan ett musprojekt. Återstår att se om jag orkar göra en till, plus bedriften att få den likadan som den första! Öppningen blev lite väl vid av någon anledning och inte enligt mönstret, så det blir ju till att göra fel igen för att få den andra likadan! Det tog ett tag innan jag fattade hur mönstret faktiskt skulle kunna bli en fotbeklädnad, men till slut föll poletten ner och jag kan i alla fall stoltsera med detta premiärprojekt på fotfronten.

Fick mitt första riktiga sendrag i vänster vad imorse. Ajajujuj! Oo lystrade till mina kvidanden och var snabbt uppe ur sängvärmen för stretching. Phuu! Skumt att sådana sendrag är vanligt när man är på tjocken, så har jag otur var det inte den första och sista!
Mina vanligtvis så bekväma sneakers var lite väl trånga imorse och smärtan under fötterna lät jag väl inte bli av med på ett tag.

Riktigt kall morgon, där till och med Oo satte på stolsvärmen när vi åkte hemifrån tillsammans. Och för en stund sedan hade vi första snöfallet utanför våra fönster! Inte mer än kanske fem minuter, men ändå! Wee, mysigt!

Sista yogapasset ikväll, sen får vi se om jag hittar på något annat att göra på torsdagskvällarna medan Oo spelar innebandy.
 


Kommentarer
Postat av: Denise

Gud vilken sot toffel! Har du bott i uma? Jag sjalv ar fran ornskoldsvik, men flyttade ner till falun -08. Trivs jattebra har nere, kommer ALDRIG flytta upp igen!

Kram sa lange!

2010-10-21 @ 12:05:31
URL: http://annadenisekarlsson.blogg.se/
Postat av: Linda till Denise

Tack! Har svarat i din blogg! :o)

2010-10-21 @ 12:30:46
Postat av: Anna

Ge dig du på en nummer två. Om det sedan blir alldeles för stor skillnad sätter du igång med en nummer tre och hoppas att den blir lik någon av de två övriga. ;o)

2010-10-21 @ 18:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0