Burp!

Två bitar kladdkaka OCH tårta från igår som jag hittade i kylen! Urp.
På snirkelvägarna hem passerde vi ett gäng barn i olika storlekar, utspökade och ute efter godis. Vi har klarat oss från ringningar på dörren, kanske tack vare att vi bor så långt in. Jag är sådär till det där bus och godisgrejset som kommit mer och mer senaste åren. Allting har ju en förmåga att spåra ur. Press hos föräldrar och barn att ha häftiga utstyrslar och "bus" som går överstyr i form av kastade ägg och smällare i brevlådor. I de flesta sällskap vi mötte var det dock föräldrar med, och det tycker vi är toppen! Några föräldrar var till och med själva utklädda vilket var kul! Då blir det liksom en familjegrej man gör tillsammans, samtidigt som föräldrarna ser till sina telningar.

Det är rätt kul att klä ut sig, och vi hade ju funderingar på att ha ännu en halloweenfest nu när vi flyttat till huset. När jag bläddrade tillbaka i tiden i min blogg, insåg jag att det ju var två år sedan vi hade festen i Lindome. Tiden går! Det var kul, där all tid och förberedelser var värt mödan för slutresultatet. Jag fattar bara inte varför jag inte dokumenterade mera med kameran, men jag antar att det inte blev tid för det innan gästerna började komma. Jag saknar fortfarande bilderna från skräck-combaten det året då jag invigde de vita linserna jag sedan hade till festkvällen.


(Ett och två år sedan!)

Förra årets skräck-combat var minst lika kul tillsammans med Ylva och Sussie. Ylva är alltid så grym på att fixa runtomkring också till de olika teman. Hon och Anna kör årets skräck-pass på tisdag, och det hade varit kul att vara där, men jag hinner inte dit från jobbet.
 


Kommentarer
Postat av: Anna

Ni får ha fest nästa år istället - med en liten Labolina. :o)



2010-10-31 @ 07:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0