Borta

Sitter vid Andreas och Elins matbord, på Elins vita Mac-dator. Det tog några försök att hitta snabel-a:et för att logga in! Xo) Andreas sitter vid min laptop och Oo sitter vid Andreas. Det är nåt strul med nätverket, för varken jag eller Andreas kan komma ut på nätet, men Elins fungerar som vanligt. Skumt.
Vi har sådan tur att vi blir bjudna på middag här ikväll, najs!
Riktig höstdag med regn och rusk, så sedan Oo kom hem från innebandyn har vi verkligen lökat i soffan! Kopplade min laptop till tv:n så Oo kunde sitta i soffan och spela Starcraft medan jag virkade. Har ju inte möjlighet att lägga in bilderna nu, men är hyfsat nöjd med det jag åstadkommit! Gott att ta det lugnt, bara kört en tvätt och vattnat uttorkade blommor. Ingenting planerat för morgondagen heller vilket känns skönt.
Fossingarna är onda på undersidan och skorna var trånga att ta på när vi nu åkte. Har nästan vant mig vid den lätt domnade känslan i händerna som egentligen märks först när jag knyter dom. Får verkligen lirka ordentligt för att få av mig ringarna! Men man ska inte klaga, det kunde ha varit foglossningar, illamående och annat elände!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0