Lunch

Det blev träningsdojjorna idag ändå och det är SÅ skönt! Muggar, skedar och servetter fanns och tigerkakan räckte och blev över. Jag hade det på känn, men man vet ju inte!
Rätt segt idag där hon rabblade smärtlindring och satte på en dvd från Annas profylax, den kursen vi går! Alla andningsövningarna vi gjorde i måndags gicks igenom, samt moment vi antagligen kommer att få nästa gång. Snark.







Börjar närma mig nittio hela! Men mätningen visade att hon växer på som hon ska och pulsen var visst ok också, samt mitt blodtryck.
Sedan över till andra sidan korridoren för att lämna ett nytt rör blod laddat med röda och vita blodkroppar för dom att räkna. Ska försöka fixa en bild på mina "kuddar" under armarna för att verkligen dokumentera hur svullna de är.

Oo har innebandy ikväll och jag ska verkligen försöka ta mig ut på en promenad. Tanken är ju god i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Anna

Spela roll vad vikten står på. Hur mycket har du gått upp sen start? ;o)

2010-11-18 @ 15:38:59
Postat av: Jenny

Med Arvid passerade jag 93... :-) Med tvillingarna slutade jag väga mig!

2010-11-18 @ 17:00:29
Postat av: Linda

Hahahaha! Glömde fota då eftersom jag inte fattade hur viktigt det tydligen är(?). Men har för mig det stod 74 vid första bm-mötet när jag sneglade på datorn igår. Vid den vikten var jag ju några veckor på väg, men tror min "vanliga" vikt låg kring 72.

Jenny: Hahahaha, men det är väl när man är gravid som man KAN väga sig eftersom man har någon/några andra att skylla på! ;o)

2010-11-18 @ 19:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0