Gliiiiid!

När vi lämnade min kusin ville Oo logga dagens cache, och eftersom klockan närmade sig midnatt hade han inte så mycket tid på sig. Relativt snabbt hittade han en i Högsbo, och medan han letade sig vidare mot Frölunda hann det bli söndag. Jag höll på att somna där i den varma bilen, men när vi rundade Frölunda torg svepte en stor skugga förbi Sabbis ljussken. En stor rovfågel som satte sig på närliggande takkant! Cachen Oo var ute efter skulle vara i närheten, så jag slog följe för att försöka få en skymt av det stora djuret igen. En riktigt rejäl uggla, men efter att ha slagit i mina böcker kan jag inte identifiera arten! Det var så mörkt och avståndet stort, men den var vit under hakan med tydligt konvex stjärt i flykten. Länge kunde jag fashinerat betrakta den medan den käkade på något där uppe, men fick inte till någon bra bild.
Under tiden letade Oo intill köpcentrets fasad där jag till slut anslöt. En grässluttning nedanför där han sökte fanns en bilport för någon form av garage under byggnaden. Försiktigt trevade jag mig nedåt på det snöblaskiga gräset i mina nedslitna träningsskor. En sådan där handling där man redan innan egentligen vet att det inte kommer att gå, men ändå gör det!
Hann knappt halvvägs ned förrän jag halkar, hamnar på rygg och glider resten av vägen ned! Hahaha, vilken syn! En höggravid som försiktigt, försiktigt trevar i början, halkar omkull och gliiiider med magen i vädret ända ner! Oo som hörde mitt förskräckta skrik kom störtande och undrade förebrående varför jag skrämde honom så. Där låg jag längst ned och höll på att garva ihjäl mig. Jag var LERIG, praktiskt taget från topp till tå!
Försökte med snö torka bort det jag kom åt, men Oo ansåg tydligen att det inte var nog...

(Är jag ren nu?)

Utsidan av högerbenet var lerigt in genom strumpbyxorna och efter ett hopplöst försök av Oo att torka det värsta, fick jag sitta jacklös sedan.

Färden gick vidare och vid Kapp Ahls distributionscentral hittade han så söndagens cache medan jag satt och slumrade in igen. Får ju vara glad att det inte var någon hundskit där jag gled!

Lite kul att tänka på att medan jag låg där och kravlade i sörjan, låg Anna och födde barn för fullt!


Kvällens outfit. Hade tänkt ha stövlarna med dragkedjan längs sidan, men var inte ens i närheten av att kunna dra upp den!

Eftersom Oo inte lär vara mycket att räkna med nästa helg, plockade han ner julgrejerna från vinden. Sedan pyntade jag lite medan han tvättade majoriteten av fönstren i huset. Snacka om att det behövdes!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0