Snabba puckar!

Vad bra bilden av systemaren blev. Öh.
Det är i alla fall ett sms från Posten som meddelar att min kamera nu finns att hämta i Björsared! Bara att svänga förbi på vägen hem!

Men har hört mycket negativt om de där försäkringarna som säljarna prackar på en i butikerna, men i detta fall måste jag säga att de hållit precis vad de lovat! Snabbt, smidigt och utan ifrågasättande har jag en vecka efter dess ofrivilliga bad i havet, en ny kamera! Ska dock inte öppna förrän jag tecknat ny försäkring, vilket väl lär bli imorgon.

Thomas tyckte jag gick som en bodybuilder, och dessutom såg hård ut! Heh, tack eller nåt. Ingen ankgång och plufsig uppsyn alltså, och om man nu ska välja mellan den gåstilen eller "släppa kylskåpet", så föredrar jag kanske kylskåpsstilen ändå! Hihi!

Gjorde dock misstaget att ta av mig stövlarna imorse! När de senare skulle på igen inför första toabesöket var jag rädd att dragkedjan skulle slitas sönder, så nu sitter de på resten av dagen.

Kändes som jag tog fem steg tillbaka i min psykologprocess, om jag nu ens kommit någonstans egentligen, då jag känslomässigt slog bakut när Oo skickade en försiktig förfrågan om eventuell Norge-resa bara han och Andreas i sommar. Ingenting bestämt, bara "skulle det inte vara kul att..."-stadiet dom emellan och en snabb koll om detta skulle vara ok för mig. Blev skitledsen och såg framför mig det jag "fruktat", hur Oo passar på att sticka iväg på roligheter på egen hand och lämnar mig ensam med barnet. Dessutom vill ju jag också jättegärna bila runt i Norge med Oo! Genast kom "hämndtankar" på att: Då ska minsann jag också åka någonstans själv, men då blåser vi hela eventuella semesterkassan (har ju inte ens någon) och så får vi ingen gemensam sådan i sommar, och jag som varit hemma ett halvår lär ju vara spyless och bara vill bort ska stanna hemma, för jag kan ju inte åka då jag ammar, för ungen vill jag ju inte ha med mig, och då får jag mjölkstockning och så vill jag ju egentligen inte ens åka ensam men gör det ändå bara för att, och skit också!
Som sagt så rusade bara känslorna och tankarna på mig som vansinniga bålgetingar. Sedan stack Förnuftet upp ett försynt litet finger i luften och påpekade att det bara handlade om några dagar, max en vecka, och varför skulle han inte få/kunna åka själv med sin bäste vän - hallåå?

Börjar inse nu medan jag skriver, hur djupt rotad min rädsla för ensamheten är. Att vara ensam med barnet. Kanske just för att jag i nuläget har dessa tankar, denna visshet att jag inte fixar det på egen hand, att det brister och jag inte har någon att vända mig till när det händer, när jag vill ta till fysiska metoder. Är han på jobbet kan jag i alla fall ringa och han i värsta fall komma hem, men om han är bortrest? Ja, jag målar allt i svart just nu, men det är nog där skon klämmer, tillsammans med den där mammalika bitterheten över att han så lätt bara kan dra men inte jag. Jag vill ju inte känna så, men det är inget som kan stängas av med en knapptryckning! Faen alltså, antar att vi nu har ett konkret exempel att ta upp på fredag...


Kommentarer
Postat av: Anna

Eller så kan du se det som ett ypperligt tillfälle för mig (och dotter/döttrar) att komma på besök. Eller tvärtom, att du åker hit upp en sväng. Eller att vi bokar in en resa till Medelhavet. ;o) Du behöver absolut inte vara ensammen!!!!

2010-11-03 @ 16:43:41
Postat av: Linda till Anna

Ååh, Medelhavet! Kan vi åka själva?? Xo)

2010-11-03 @ 16:51:05
Postat av: Elin

Jag kan också haka på en sådan resa! :)



Tänkte som Anna, då får vi ta och göra nån lyxig resa nånstans om de sticker iväg... men kanske med barnen då (vet att dina lyxtankar försvinner lite då) men nåt ska vi nog klura ut!



Om dina tankar kring att vara ensam med Ronja så tyckte jag också det var jobbigt i början när te.x. Andreas började jobba och jag vet att det inte är på samma sätt för dig för vi har/hade olika inställningar till graviditeten osv. men vet du att du blir ensam ett tag och inte vill det så är du mer än välkommen att höra av dig och få sällskap och lite hjälp!

2010-11-03 @ 18:20:49
Postat av: Linda till Elin

En tjejtripp utan manfolk! :o) Hehe, ja du har rätt, att åka med barnen är faktiskt inget som lockar. Tycker närmast att pojkarna lika väl kan ta med sig dom! Xo)



Tack! Ja, jag har knappt våga tänka på att han faktiskt kommer att jobba hela dagarna! Vad kostar en nanny!? XoI

2010-11-03 @ 20:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0