Slösa!

Helt slut och allting värker från knäna och ned. Att det kunde vara så jobbigt att handla på Ica Maxi? Fast med en massa annat gjort timmarna innan kanske det inte är så konstigt. Det blev FTF (First To Find)-jakt i Bergsjön vid lunchtid, men gick bet då vi mötte en annan på väg ned från dess gömställe! Missad med någon ynka minut!
Via en cache i Kortedala åkte vi vidare till Nääs slott och en mystery som vi bokstavligt talat pusslat ihop. Ja, till och med jag kunde lösa den, men så var det ren pussel-läggning! :o)




Väldigt fina omgivningar i området, och vi loggade ytterligare två i skogarna omkring innan vi åkte vidare och efter tips från kollega hittade cachen vid Lerums kyrka.

(En form av energipåfyllan i Partille)

Efter nöje blev det nytta, och garderoben i hallen har länge varit i behov av att fixas iordning! Nu fick vi tummen ur och spenderade ytter-ligare några tusenlappar på K-Rauta till en bra början.

(Elfa är bra grejer!)

Orken började tryta rejält, men storhandling var nödvändig så Ica Maxi fick ett celebert besök. Oo hittade vad han ansåg skulle bli Ronjas favvomjukis, så vi får väl se.
Hittade en glögg från Herrljunga som visst skulle vara helt alkoholfri! Det dröjde bra länge innan jag fick smak för glögg faktiskt. Hoppas denna är god och inte sådär stark så det raspar i halsen.

Nu smattrar regnet mot takfönstren igen, lagom till vi var hemma. Ska lägga omkull mig i soffan en stund innan det är dags för middag. Currypanerad spätta med mos på menyn!


Kommentarer
Postat av: Anna

Favvomjukisen såg ju kramgo ut. :o) Jag kommer att sakna glöggen massor den här julen. Har fått smak för konjaksglögg och det går ju inte alls för sig. Dricker just nu glöggthé. Luktar sååå gott!

2010-11-14 @ 18:56:15
Postat av: Anonym

Glöggthe? Det var nåt nytt! Men om det luktar lika gott som vanlig glögg så luktar det mumma, och framför allt jul! :o)

2010-11-14 @ 22:29:59
Postat av: Anna

Ja, hela köket luktade jul när jag köpte det förra veckan. Det finns även pepparkaksthé. :o)

2010-11-14 @ 23:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0