Lite mera söndag

Mitt länge ungefär hela kvällen. Påbörjade ett stickprojekt men bilden blev ännu sämre än denna, fast nystanet skymtar där till höger. Oo fixade middag, röjde undan efter middag och tog sedan tag i garderoben!

(Lindas kvällsläge)




(Oos kvällsläge)

Han kom en god bit på väg, och ååh vad gött det kommer att bli med en massa förvaringsutrymmen! Lådor till höger, hängutrymme och skoförvaring till vänster.
Uttag för lampa finns där inne också, så nu när topphyllan kommer att bli av galler skulle vi kunna sätta in en.
Trevligt att K-Rauta hade rabatt på Elfasystemen!

Ikväll är det dags för första av de två profylaxkurserna inne i stan. Jga hoppas det kommer att vara givande för Oo så som Josef tyckte. Undrar om Helena kläckt ännu, hon går över tiden!

Fick till slut tag på läkaren jag var hos i Gråbo angående mina svullna lymfkörtlar i armhålorna. Hon ville att jag skulle ta nya prover, så det blir också på torsdag efter föräldragruppsmötet, innan kontroll-mätningen. Mycket nu.
Kör igång nytt kursblock i veckan också, de sista innan jag försvinner. Har en del annat också som måste fixas innan dess, så det rullar på! Vecka 34 nu juh!

Kom att tänka på det "på riktigt" igår när vi var ute och cachade och Oo praktiskt taget fick baxa mig upp för en kulle i skogen. Magen, otympligheten och sämre orken har liksom smygit sig på en att jag där och då verkligen insåg hur illa det är. Jag är verkligen inte mig själv, detta klumpiga osmidiga skal med dålig ork och energi. Jag hade knappt ens dåligt samvete för att Oo fick greja med garderoben medan jag bara låg i soffan.
Hur mycket kan tillskrivas själva graviditeten? Hur mycket kan tillskrivas min obefintliga träning? Känner ingenting mera i höfterna i varje fall tack och lov, men så har jag ju på sin höjd burit max matkassar sedan sist. Jag får väl anta att ork och osmidighet inte lär bli bättre under de kommande veckorna och bara acceptera att det är ett övergående stadium. Kommer säkerligen bli mycket gnäll och självmedlidande här framgent. En del av mig önskar att hon kommer tidigare, men så inser jag att det vill jag inte alls! Ingen decemberbebis här inte! Xo)



Kommentarer
Postat av: Anna

Nej, du får snällt hålla dig i liggläge under HELA julen för att undvika att sätta igång nåt. ;o)



Det blir ju finfint i garderoben!

2010-11-15 @ 17:40:44
Postat av: Linda till Anna

Tänk att det faktiskt låter väldigt frestande! ;o)



Och ja, det känns riktigt bra att ÄNTLIGEN få till garderoben!

2010-11-16 @ 08:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0