Inget konstigt alls!

Fyratusensjuhundranittionio kronor och Guling är förhoppningsvis liite fräschare. Ny olja, bromsvätska (inte samma sak som bromsolja?), tändstift, oljefilter och lite sånt. Dessutom sitter nu regplåten på plats där fram. Alltid lika knepigt att gå från en sprollans ny bil där det räcker att peta på pedaler och ratta superservon med lillfingret, till sin Guling där riktig muskelkraft behövs för att bromsa, gasa, koppla och ratta!

Av någon anledning blev det förhör och utveckling av offsideregeln igår! Anfallare, målvakt och försvarare ställdes upp i olika positioner. Offside nu? Nu då? Eller nu? Notera mittcirkeln av "planen" och målvakten á la Oos bilnycklar. Jag tror "Blaue maus" var anfallare, suddet också, och "travelgnomen" en försvarare. Typ.





Tacopaj och lite kramkalas innan vi tog en promenad upp och ned för alla backar till samhället för att leta rätt på en mysterycache som Oo suktat efter länge. Koordinaterna hittade vi ganska snabbt, men vid dess punkt gick vi bet. Eller snarare Oo då det var han som fick ligga och kräla i diket.




("Inget konstigt alls!")



Vägen hem tog vi genom skogen vilket inte är lika backigt. Den andra lilla badtjärnen låg som ett blankt litet öga bland träden. vajjert!

Till sängen hade vi sedan "Bröllopsfotografen" som var ganska bra, men med enligt mig otillfredsställande slut. Jag är ju en sådan som gärna vill veta hur det går och inte behöva fantisera ihop det själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0