Tisdagkväll

Nyklippt och på väg hem. Det var sannerligen på tiden att topparna åkte då det var drygt ett år sedan jag klippte mig sist! Ändå tyckte frisören det var i väldigt gott skick och tog bara tre-fyra centimeter. Fick en riktigt surrig frisör, nyinflyttad och jättetrevlig, och jag som ju är lagomt förtjust i dösnack höll masken och var så trevlig så.
Oo är på sin månatliga "gamla-jobbkompisars-träff" på Bishops Arms på Järntorget och jag velade länge om jag skulle ansluta till dom eller inte. Mest för att passa på att få en god bit mat, men beslöt ändå i sista minuten för att strunta i det och köpte med mig sushi istället.

Frisörsalongen utförde även piercingar och sådant, och ett litet ställ med navelsådana drog till sig min uppmärksamhet. Jag är inte förtjust i och ser ingen mening med navelpiercing, men skulle jag nu ha en skulle jag ha nåt liknande däri! :o) Eller kanske en gecko. Fast egentligen tycker jag det ser ganska fånigt ut med bling i naveln! Ungefär som att ha en ring, och det måste väl dessutom vara otroligt obekvämt? Läskigt?  Tycker bara det ser... fel ut! Men smaken är ju som baken.


På vägen hem noterade jag tre grader ute, och regn. Najs. Ska hämta Oo på busshållplatsen när han behagar komma för det är inte en kul sträcka att promenera därifrån, framför allt inte när man har en häl med ett stort hål i. Skavsåret ser inte trevligt ut, och när Oo stod över lördagens innebandy, och överväger att göra det även kommande lördag, så säger det kanske en del om hur illa det är.

Fniss! Vi har en hel del grannkatter som slår sina lovar kring vårat hus, bland annat en gråspräcklig sak som ofta jalmar när han passerar och Maja eller Fia är i närheten. När Maja är ute är hon inte så stursk, men från insidan gör hon utfall mot fönstret och fräser. Hon är så tuff med ett treglasfönster emellan! 


Kommentarer
Postat av: Anna

Näe, huvva för piercing. Hål i öronen räcker gott och väl. :o)

2010-05-05 @ 10:52:38
Postat av: Daniel

ojoj varning för catfight.

2010-05-05 @ 13:55:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Linda

Anna: Tycker jag med! :o)



Daniel: I alla fall genom glaset! Xo)

2010-05-05 @ 14:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0