Tio år...

...firar Geocachingen!
Den tredje maj år 2000 placerade Dave Ullmer en hink med lite småprylar utanför Portland i Oregon. Dess koordinater meddelade han i en diskussionsgrupp på Internet och sporten var därmed ett faktum! Vid dags datum finns det 1 054 425 cacher utplacerade i hela världen, varav ytterligare en lagts ut idag av oss, vår första! :o)
Jag har spanat länge på den platsen då jag tycker den är självklar för en cache, och nu är den äntligen på plats! Dock har den ännu inte lagts ut på geocaching.com då den väntar på godkännande, men inom 72 timmar ska man få besked i varje fall. Tills dess får jag vänta med att avslöja var vi lagt den.
Tack vare dess jubileum var det events lite här och var med många extra cacher som släpptes, men vi gjorde lite egen caching istället efter vi gömt vår egen. Vi hade siktat in oss på Landvetter, så på vägen fick vi först ladda med rejäl (öh) lunch!
Elva stycken blev det totalt, men de sista tre bjöd på väl mycket motstånd med tanke på den relativt låga svårighetsrankningen! Fy vad sur man blir när man inte hittar, och en fick vi ge upp efter mycket lång tid.
 




Lite småtråkigt väder med rejäl vind och ganska kyligt, men när vi till slut gav upp så tittade solen fram! Fixat en rejäl omgång pannbiffar med lök, potatis och sås så vi inte bara fick en rejäl middag, utan också tre matlådor var.
Lugn resterande kväll där jag grejat med alla mina bilder och min musik på stationära datorn, bärbara hårddisken (backupen) och laptopen, samt bränt skiva med vår låtmix inför specialpasset nästa lördag. Under tiden har Oo löst femtioelva megasvåra sodukos på sitt DS. Jag får inte glömma bort att jag ska köra pass i Ullevi imorgon för Martina! Har funderat hit och dit på om jag ska byta ut en låt men lär väl bestämma mig i sista minuten.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Hidden 1 står det på geocachingen nu, är den godkännd och släppt då? :)

2010-05-02 @ 15:29:10
Postat av: Linda till Stefan

Jepps! Och den är loggad också! :oD

2010-05-02 @ 18:33:41
Postat av: Anonym

Hu. Vad ni är hurtiga. Jag har då suttit fastklistrad i fåtöljen hela helgen. ;o)



Men grattis till er första. :o)

2010-05-02 @ 19:10:44
Postat av: Linda till Anna...antar jag :o)

Tackar, tackar! :o)

2010-05-03 @ 08:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0