Grattis!

Till både Anna och Anders som fyller år denna dag! Söndag och Oo har precis åkt till Lindome för att cacha med Nicke och barnen. Själv ska jag ha combatpass klockan fyra så det skulle bli lite väl tight då jag ska hinna käka innan också.
Igår fick jag nån energiknäpp och drog och handlade lite för att baka! Det blev både bullar och kubbar, vilket passade ganska bra eftersom Nickes familj kom förbi och hälsade på! Alltid kul att ha något "riktigt" att bjuda på, och inte mycket luktar så gott som nybakade kanelbullar!


Det blev en riktigt varm och skön kväll igår trots täta moln. Nästan som en sommarkväll, så vi tog en sväng ned till "centrum" för att introducera familjen för geocaching! Oo fick möjlighet att leta efter mysterycachen en gång till, men gick bet till hans stora förtret. Därav ska han alltså ut på en ordenligt cachingsväng med dom idag då framför allt Hampus verkade gilla det.
Vi tog också några cacher i fredags efter jobbet, bland annat en som Oo spanat in i Kvarnbyn. Väldigt mysig plats och ganska udda placering för cachen, men en lycklig Oo kunde hitta och logga den till slut.





(DÄR någonstans ska den vara!)





Spoiler för cachare!



(Ta-daa!)





Igår blev det premiär för... hubbelibubbar! Nicke hade med sig och de var riktigt goda!
Mmmums!

Annars har det blivit en del Wii-spelande vilket var ett tag sedan. Super Mario och Boom Blox med och emot Oo där jag tok-dominerade. Typ. :o)

Om två veckor åker vi till Piteå och jag får se Jenny gifta sig! Sedan drar vi till Nice och känner på lite medelhavsvärme! Får hoppas att vindarna ligger rätt så inte askmolnet ställer till det för oss!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Kaka!!! :o)

2010-05-16 @ 19:14:29
Postat av: Anonym

Tack så mycket! Ja, du har verkligen bakat på i helgen. :o) Jordgubbarna såg inte alls tokiga ut! Mmm...

2010-05-16 @ 19:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0