Från torsdag till fredag del 1

Var väldigt seg och anti innan det var dags att köra combatpasset i Kållered. Så här seg och anti var jag efteråt! Vansinnigt jobbigt men vansinnigt kul!
Att man sedan har vacker kvällssol och får tre luftballonger på sakta mak över himlen gör ju inte saken sämre precis!

Väl hemma blev det intensivt röj och packande innan vi stupade i säng.
05.00 var vi uppe, klappade barnen hej då och var en drygt timme senare på Landvetter.


(Frukost!)

Där hann vi få oss en mer kvalitativ frukost samt förstås logga två cacher!

Väl framme i Luleå fortsatte cachandet, med några stycken på vägen till Piteå. Men väl där var det dags för lunch och då fanns det ju bara ett ställe! Paltzerian!

Lunchbuffé med både kokt och stekt palt! Åååh vad gott!!
Oo tog kasslergryta...


Incheckade på Skoogs hotell mitt i stan jobbade Oo en stund medan jag strulade med Internetuppkopplingen som inte ville fungera någon annanstans än ute i korridorerna.
Satt i en soffgrupp ett tag och loggade uppfångade travelbugs tills Oo var klar och vi drog ut en sväng för att besöka barndomstrakter.

Varje gång vid de fåtalet tillfällen jag fått återkomma till mitt gamla kvarter känner jag sådant vemod. Nu när vi dessutom tog en promenad i området kunde jag verkligen se hur träd vuxit, hus renoverats och tillbyggnader kommit till. Jennys föräldrars täta lilla granhäck som vi inte fick krypa igenom var sig lik. Kanske lite tätare :o) Förvånansvärt mycket var sig ändå likt, men femton år sedan, som det var sedan jag flyttade därifrån är kanske inte så lång tid ändå?
Känns jättebra att visa Oo var jag vuxit upp, barndomsminnen och platser. Hur jag och Jenny ritade vårt gigantiska spel runt halva kvarteret, grannen med fåren som betade på ängarna som nu är bebyggda. Vi promenerade upp genom skogen till "balkongstenen!, där har man lekt många timmar! Vidare till lekparken och Oli-Jansgatan och tillbaka via "Stora vägen" till Byagården där vi parkerat.
Tog en sväng till "Träsket" (heter Storträsket) dit man cyklade för att bada (med rädsla för blodiglar), fiska, leka och kanske hitta någon vattensnigel. :o)
Norra Pitholm, en bra plats att växa upp! Hm, kan inte ladd upp fler bilder. Kanske finns maxgräns per inlägg?
Provar att publicera detta och fortsätta i ett nytt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0