Luleå!

City Airline bjussar faktiskt på fika! På många andra flyg är det plånboken fram som gäller om man vill ha kaffe och kaka nuförtiden. En riktigt god kladdkaka faktiskt, så ibland är det inte så dumt att ha en make som inte gillar sådant! :o)
Efter lite utbyte av passagerare i Sundsvall var vi så uppe i Luleå. Vi var bjudna på tacos hos Anna och Peter klockan sex, skulle landa fem i fyra så Oo trodde det kunde bli lite tight att hinna tills dess på grund av bagage- och hyrbilshämtning, åka in till centrum och incheckning på hotellet.


Trettio minuter efter vi lämnat vårt pyttelilla plan i Kallax var vi incheckade och på vårt rum på Quality hotell mitt i stan. Oo tog tillbaka sin uttalade tidsskepsism. I Norrland är det inte så komplicerat. :o)

Skåda vår fräcka hyrbil! Med så mycket tid innan middagen passade vi naturligtvis på att geocacha! Snön ställde dock till det för oss, eller snarare Oo, så vi gick bet på två stycken innan vi äntligen hittade första!


Det är så kul att vara uppe i hemtrakterna och höra den sköna dialekten! Redan på Landvetter hörde man tydligt vilka som skulle hemåt, och så den sköna synen av skoterförare som kör direkt in på macken för att tanka! Minns en kväll utanför Times som det då hette i Piteå då jag och Anna stod utanför och svalkade oss efter en raid på dansgolvet. Uddmansgatan var då fortfarande öppen för trafik och plötsligt kommer en skoter i full fart från gågatanhållet, stannar utanför där vi står varpå en passagerare hoppar av, springer in och kommer ut sekunderna senare med några shotsflaskor. Han hoppar tillbaka bakpå och så fräser de vidare nedför gatan och försvinner. :o)
Kul att äntligen få se hur Anna och Peter bor och Emma har blivit så stor! God mat och trevlig pratsund med det förvånansvärt coola blivande brudparet. Men de kanske bara var duktiga på att dölja det? :o)

Nu ska jag försöka fokusera på "National Treasure" på tv:n! Imorgon är det en stor dag!









Kommentarer
Postat av: Elin

Hoppas att ni får en riktigt fin dag imorgon! Lycka till och grattis, till det blivande brudparet!

2010-03-12 @ 23:48:12
Postat av: Anonym

En sån hyrbil som ni har hämtade vi på Toyota igår som nu är alldeles vår egna! En liten pärla =) Hoppas ni får en riktigt trevlig helg där uppe. Är nyfiken på klänningsbild sen.

2010-03-13 @ 23:12:06
Postat av: Linda till Mió

Tack det var underbart! Ja, vi båda gillade verkligen den bilen! Fräsig!

Bilder kommer! :o)

2010-03-14 @ 12:49:05
Postat av: Elin

Jag tror den kommentaren kommer från Camilla :) De har nämligen hämtat ut en sån bil i fredags :)

2010-03-14 @ 21:10:33
Postat av: Linda till Elin

Jaha! Hahaha! Mió kommenterade bilden när vi var där, och de hade köpt ny dagen innan, så jag trodde det var han som skrivit! XoD

Ooo, skulle också kunna tänka mig en sådan bil. I gult! ;o)

2010-03-15 @ 12:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0