Andra chansen

Första låten, "Pain of salvation" har precis börjat på Melodifestivalens andra chans denna lördagkväll. Jag är varm och nybastad, Maja ligger till vänster, Fia på soffbordet (!) och Oo intill till höger. Myskväll!
Hade vi varit tio år yngre hade vi funderat på vilket dansgolv vi skulle härja på till 05.00 men nu känns det som det inte kan bli mycket bättre än just soffläge till tio-halvelva någon gång då vi lär slockna i sängen. Å andra sidan klev vi nog inte upp klockan åtta särskilt många lördagar för tio år sedan.



Efter våffel-och baconfrukost drog vi in till stan och hittade riktigt snabbt finskor till oss båda!
Ta-daa! Riktigt bekväma för att vara klackskor faktiskt, och Oos var lite fräcka med detaljerna på tvären som bryter mot de vanliga släta herrskorna.


Tanken var att vi skulle lämpa av oss inköpen i Gulingen och sedan cacha, men då vi hamnade nere i Nordstan blev det liksom bara att vi skulle ta någon cache på vägen tillbaka. Och en till. Och en till.
Inte varje dag man knatar över kanalen mitt i stan! Några satt till och med och pimplade!

(Vid X:et finner man skatten!)











Och vad gör man så när det de facto är lunchtid och man passerar Max? Man nyttjar såklart sitt VIP-kort!
Mätta i magen loggade vi sedan en cache med namnet "Hotell Gripen". Höhö!





Från ett hotell jag hoppas slippa bo på följde vi cacherna tillbaka till Avenyn och upp mot Näckros-dammen. När parkeringstiden gick ut fortsatte vi cachingen per hjul i Strömmensberg och Lunden. Totalt blev det secton denna soliga men ändock i skuggan småkyliga dag. Härligt att promenera dock och se deras av stan som jag aldrig sett förr och säkert aldrig heller besökt om det inte vore för de små cacherna! :o)


Bilcaching har en förmåga att kunna sysselsätta oss hur länge som helst, men till slut fick det vara nog och vi tog en sväng via Bauhaus för öh, lite fågelkäk.

Jahapp, är det semifinal också? Pernilla ok, vilka var det mer? Orsa spelmän, öh charmigt men eh nej! Jessica Anderssons ballad njaeä, hade velat ha en lite fylligare röst för att få den mäktighet som låten har kapacitet för. Sen minns jag faktiskt inte vilka fler det var. Hm.

Imorgon 10.00, combatkvartal på Lindholmen I'll be there! 













 


Kommentarer
Postat av: Ravnmarlin

love the web site lots of luck love to see more poems

2011-03-08 @ 08:16:39
URL: http://ravnmarlin.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0