Efterrätt

Ett snabbesök till barndomen:
Glassbåt!

Oo tjenade på de nyinflyttade i hörnet. De har tre barn varav den minsta är en grabb på dryga två månader. Ska man hoppas på en framtida kompis för Sprattel där?
Jag vill verkligen veta vad Sprattel är för sort! Har inget sådant där behov av överraskning vid förlossningen, utan vill kunna börja spåna på namn och förbereda mig på att det faktiskt blir en han eller hon.

Jag har mycket tankar om det som komma skall, många så känslomässigt besvärliga att jag inte ens orkat formulera dom här. Det positiva och negativa skiftar snabbt, och samma sak kan framkalla dessa båda motsatser antagligen beroende på vilket humör jag befinner mig i.
Denna vecka har jag dock kommit på mig själv med att snegla i första bästa spegel jag passerar. Hår, kläder och sånt? Nej, magen är det min blick dras till! På vägen från jobbet kunde jag inte undgå de stora reflekterande fönstren som tack vare solskenet gav extra klara spegelbilder.
Min växande mage och vetskapen om hur den kommer att bli har ju för det mesta bara förknippats av ångest och fasa. Dessa dagar är det förundran och en känsla av att det faktiskt är lite småcoolt infunnit sig. Dock inser jag själv hur mina tankar begränsas till enbart magen, och inte vad magen i sig de facto innebär, dvs vad den kommer att resultera i där någonstans i (förhoppningsvis) januari.
Notera hur leopardens nos kommer att skjuta ut mer och mer allt eftersom tiden går! ;o)
Jag hoppas hoppas mina tankar och känslor beträffande maggen håller i sig. Jag har nog med att hålla framtidstankarna i schack...

(Vecka 16 + 3, tror jag. Öh.)

Får dock påpeka, till somliga läsare ;o) att Oo i boken "Du ska bli pappa" nu kommit till sidan 75! Att det sedan är den blivande mammans förtjänst i form av högläsning hör inte hit ;o)
Dock tycker jag att den är minst lika intressant och rolig för mig som för honom.

Apropå somliga läsare, så ska vi till Helsingborg imorgon! Är nedbjudna till Andreas föräldrar där den förstnämnde med Elin och Noel också är. Jag har bara varit i Helsingborg som hastigast, på en arbetsintervju men minns att jag gillade det lilla jag hann se av staden. Den och skolan gjorde faktiskt att det till slut av alla intervjuer jag var på (och också erbjöds jobb hos), hängde mellan just Helsingborg och Stenungsund. Tänk om jag valt Skånestaden, undrar hur mitt liv sett ut då idag?

Nu ska vi ivarje fall beta av några sidor till i "Du ska bli pappa"-boken! :o)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Tack och lov att du inte hamnade nere bland reservdanskarna!! Du hade ju varit tvungen att gå en sådan där SFI-kurs, Skånska För Inflyttade, för att förstå elever och kolleger!! :o)

Tapperhetsmedalj till Elin som klarat sig ändå! :)

2010-07-22 @ 21:02:18
Postat av: Linda till Stefan

Haha! Jag glömmer aldrig en av intervjuerna i Landskrona! Rektorn visade mig runt, och i en korridor busade några killar.

"-PÅGAR!" Dundrade han och jag fattade ingenting! XoD

2010-07-22 @ 21:09:57
Postat av: Anna

Jo, det är lite blandade känslor för maggen även här.



Så klart ni ska se grannbebisen som en framtida lekkompis! ;o)

2010-07-22 @ 21:53:35
Postat av: Elin

s. 75! Bra jobbat, är imponerad! :) Andreas kom nog till s..... hmmm.... 1...? ;)



Ja, det där med att leva med en skåning... språket funkar hyfsat nu, tagit ca 9 år.. :) Men forfarande en del ord som man förundras över... Men här har ni vad ni måste göra ikväll:



http://home.swipnet.se/lf/ansokan.htm

2010-07-23 @ 17:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0