Ännu ett projekt

Har plockat fram sticknålarna igen! Ett gammalt projekt som jag påbörjade för typ ett år sedan då jag mer eller mindre impulsköpte mönstret för jag tyckte det var så fint. Snabbt gick jag bet när det skulle bytas färger mitt i och det blev garn hit och färg dit och hopplöst att få till snygga övergångar utan glipor.
Nu har jag då alltså bestämt mig för att försöka igen, och denna gång med Helenas varsamma och kunniga hand. Så nu är jag på väg igen, men jösses vad tidsödande och krångligt att hålla på byta färg hela tiden! Att jag sedan gjort fel och fick riva upp hälften jag gjort var ju inte särskilt uppmuntrande heller. Men nu har jag börjat och vill också slutföra! Frågan är väl bara när...

Lugn kväll med meningslöst men avslappnande datorspel. Lite retsam torrhosta på grund av kill i halsen, och snoret har inte gett sig minsann. Nu ska jag i varje fall äta upp resten av jordgubbarna innan jag hoppar i säng!


Kommentarer
Postat av: Storstrumpan

Förkyld ?! Knappast ! Troligen gravid symptom ! Slemhinnorna blir för en del kvinnor torrare, vilket gör att man blir rinnig i näsan. Ett annat symptom ; lock för öronen ! Mycket irriterande !!! Jag gick omkring i en syltburk flera månader med båda barnen.

2010-07-20 @ 22:37:45
Postat av: Anna

Kul att se bildbevis. Jobba flitigt imorgon! ;o)

2010-07-20 @ 22:39:44
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Spännande! :D

2010-07-20 @ 23:33:38
URL: http://nattstad.se/cecilies
Postat av: Linda till Storstrumpan

Neej, inga sådana jobbiga grejer! Bara förkylning, jag lovar!! Xo)Ingen syltburk här inte! Please?

2010-07-21 @ 08:16:40
Postat av: Linda till Anna

Det kan du lita på att jag ska! ;o)

2010-07-21 @ 08:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0