Bilder!

Sitter och småfryser lite, trots bastun för en stund sedan. Det är inte varmast i arbetsrummet, men måste ju få visa helgen so far!
På vägen till Andreas och Elin igår blev det ett litet stopp på macken för att fylla på spolarvätskan. Passade också på att utföra en liten snabbtvätt med betoning på snabb! Se vad rent och fint det blev!
Vi mötte Andreas på parkeringen som precis kommit från jobbet, och i trapphuset kikade också Camilla med sin tösabit ut.


(Goda grannar!)



Hurtfrisk moder som tillverkar kanongoda pizzor och springer dryga milen på 48 minuter!
Mmmums! Dega, frossa, dega, dra. Lämnade kvar Oo i gen(?)gäld.




Highlights hade några fans framme vid scenen under kvällen. Duktig sångare och bra musik.

Efter våffelfrukost begav vi oss så ut i det fina vädret för lite Göteborgscaching! Oo ahde funderat lite på vilken som skulle få äran att bli nummer två hundra, och naturligtvis föll valet på "GAIS-gården"! Därför började vi turen uppe i Delsjöområdet. Tog även ÖIS-gården samt två till i området.
En av dom var vi lite tveksamma till att ta, då den låg lite svåråtkomligt till uppe på ett snötäckt berg. Ett försök gjordes dock, och när vi närmade oss (jag med så plötslig magknip av det där kallsvettiga slaget att jag började frukta att akut rännskita där och då skulle bli nödvändig! Det gick dock över medan vi klättrade vidare) fick Oo syn på en annan cachare, och hade han varit hund, hade svansen gått som en tokig! :o)

"-Hallå där, hittat den än?" (glad Oo)
"-Hallå, nej jag letar efter... öh, svamp!" :o)
Det visar sig vara en cachare från Borås, som letat en stund i snön, men tillsammans hittade Oo den till slut. Kul att träffa på en cachare ute i skogen!
Väl inne i stan ger vi oss ut kring Otterhälla och loggar sedan cache efter cache relativt lätt. Vid Esperanto(?)platsen får Oo dock lite nyfikna blickar när han klättrar upp på snö- och istäckta klippor. Men vem bryr sig, när man får ännu en cache loggad?

Inför passerande och passagerare till Älvsnabben, loggades en annan. Det är lite klurigt ibland att logga utan att dra uppmärksamheten till sig för mycket! :o)




Från vackra hamnvyer och in i Haga, där man fick ge sig i kast med mördartrapporna upp till "Skansen Kronan". Belöningen var dock magnifik utsikt över Göteborg och ännu en cache till samlingen!

Från Haga till Vasa då energin började tryta, så Vasagrillen fick tillhandahålla lite närings(?)påfyllnad. Välbehövligt!

Sedan blev det en sväng till Heden och Avenyn för några cacher, men då började vi vara rätt frusna och trötta. Hade dock gått i en ganska bra slinga och tagit de vanliga cacherna i det området. Varmt och gott i Gulingen, och bilcaching tog vid istället.
Vid strandkanten ovanför Tingstadstunnelns södra öppning loggades en, och en lite svåråtkomlig gömma löstes i närheten. I området hittade vi också en större cache där den Europaresande Travelbjörnen fick sin nya hållplats i väntan på vidare färd hos någon annan cachare!

Cachen "I See U" och dess placering indikerade att ägaren antagligen bodde i närheten. Mycket riktigt. I en innergård mellan hyreshus hamnar vi och lyser lite förstulet på träden där den enligt ledtråd ska finnas. Ett fönster öppnas och cacheägaren tittar ut "-I see you!". Med lite "varmare" och "kallare" hittar vi den lilla cachen till slut, och bjuds in på en kopp kaffe/te! Det blir en go stund i värmen hos en trevlig familj och erfarna cachare! Efter att ha fått slappna av i värmen orkar vi inte ta fler cacher, så vi droppar in på Ica Gunnilse för lite middags-proviantering samt god ost och kex! Mmm, blåmögelost på Saltinerkex innan jag tinade upp i bastun och kycklingen tillagades i ugnen.

Nu har Oo gått och lagt sig, och har troligtvis somnat sött. Jag är själv rätt trött i ögat nu och ska göra honom sällskap. Kanske det blir ännu en tur imorgon. Idag blev det 25 cacher totalt! Inte alls dumt!
 

God Natt!


Kommentarer
Postat av: Anna

Bra jobbat! :o)

2010-01-24 @ 09:07:23
Postat av: Oo

Inget om någon påhälsning på jobbet ditt???

2010-01-25 @ 13:14:25
Postat av: Daniel

ojoj allt för den burgaren!

2010-01-25 @ 15:03:05
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Linda

Anna: Tackar! :o)

Oo: Glömde det, trött i ögat!

Daniel: Mm, mmums!

2010-01-26 @ 08:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0