We-ho!


Fyra cacher blev det till lunch i en strålande vacker vinterdag! Förutom Mikael så hängde också Ulrik och Sundar med.Det blev en tur till Backaplan och Frihamnen, där bland annat en cache låg en landgång ut i vattnet. För de luttrade cacharna var en knakande landgång över is inga problem, men vår gode indier höll sig till fastlandet :o)
Från vackra vyer över Göteborg från en ny sida och lite stängselsvingande över vattnet, till Backplans vältrafikerade knutpunkt där nanocachen diskret och lätt kunde loggas.

Väl hemma möter Oo i dörren påklädd och på väg ut för att gräva koja. Om jag vill med? Självklart! Man är inte riktigt lika smidig som i barndomens dagar, och större måste gångarna göras för att ens lekamen ska få plats. Men oj vad roligt!
Laga mat? Städa? Göra vuxengrejer? Sällan, snögrottegrävning det är grejer det! En gång "utifrån" in mot mitten av högen och därifrån till höger mot glasdörren var våra planer.  Och vad fräckt det var när vi till slut kom fram till glasdörren och ser Fia kika ut på andra sidan!
Oo som börjat frysa gick in och öppnade skjutdörren så barnen förskräckt kunde komma ut och hälsa på. Hahaha!  I love my life!


Kommentarer
Postat av: Elin

Haha, vilken färck tunnel ni har till huset nu!! :)

2010-02-24 @ 08:37:38
Postat av: Linda till Elin

Visst har vi!? Välkommen in! :o)

2010-02-24 @ 10:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0