En söndag

Alla hjärtans dag, strålande sol och söndag denna kommersiella höjdpunktsdag. Jag infann mig i Gamla Ullevi med inställningen att vara klar efter cirka två timmar. Agendan visar 10.00-16.00 där punkten ordningsvakter står sist! Inte riktigt vad jag sett fram emot, men det var bara att sätta sig tillrätta och gilla läget. Dock var det ganska intressant och relevant information som gavs till oss publikvärdar, ordningsvakter och sjukvårdare. Vi fick se läktarbranden från Bradford igen som varje gång lämnar mig lika illa berörd och förtryckt inför hur en del människor reagerar vid sådana katastrofer.
Inte varje dag man får komma till reserverade platser på en hamburgerbar! Vi bjuds på lunch på intilliggande MAX, och efteråt tilldelas vi en av de förmåner som framskaffats till oss för året: VIP-kort på MAX Ullevi! :o)
Halv fyra är vi klara och jag kan åka hemåt. Oo har sysselsatt sig själv med att logga sju cacher medan jag varit borta. Nu står en gryta på spisen med vad jag hoppas ska bli en köttgryta. Jag har få men sämre erfarenheter av köttgrytor tidigare men skam den som ger sig.




Fyra tvättar fick jag gjorda igår innan tvättkorgarna var tomma, men jag fick också en hel del gjort på mössan som jag startade upp igår!
Tänk att det svåraste hittills varit att klura ut vart prickarna ska placeras! Kanske de blev lite stora också, men det svåraste härnäst blir att få till en svart grej som ska bli ansiktet/huvudet. Någon fler prick tänkte jag sätta dit också. Jag har virkat dom samt mittlinjen och sytt dit efteråt. Det jag är lite orolig för är att jag kanske gjort den för grund! Menmen, får se om jag hinner/orkar göra mer ikväll. Nu väntar bastun!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0