Premiär!

Det är gulligt på ett sätt att se hur snön kan ställa till det för de stackars Göteborgarna. Total förvirring när parkeringsrutorna försvinner! Hur svårt kan det vara att titta efter och notera att man faktiskt parkerat in andra? Och har en börjat, så följer alla andra bara efter!

Själv var det precis jag tog mig upp för backen i morse. Har ju aldrig bytt vinterdäck sedan jag köpte Gulingen, så de går kanske på sista säsongen nu.

Men det är så myyysigt med snön! När vi efter gårdagens ärenden var på väg hem igen på snömoddiga vägar fick jag riktig flashback från uppväxten. Inget slask eller blask, utan tjock snö att arbeta sig igenom. Så här ska det vara vid riktig vinter!

I Mölndal har ett företag en rolig tradition. De hänger upp en julgran med belysning och allt! Jag tror de sysslar med just kranar och liknande, så där hänger den till glädje för alla som passerar på motorvägen! Tycker det är helkul! Till midsommar i år hade de hängt upp en midsommarstång! 

Vid storhandlingen igår var det premiär för oss på en helt ny avdelning i affären! Med osäker och flackande blick fokuserade vi på vårt mål: Blöjor för de minsta! Vi grabbade tag i det första vi såg med texten "newborn", det lät ju bra. Sneglade längre bortåt hyllan och såg nåt "newbord" på ett annat paket också, men vågade inte gå längre in. Kommer inte ihåg namnet, typ "Hubbies" eller nåt sånt, men det var inte Libero som är det andra märket efter Pampers som jag känner igen. Alla erfarna föräldrar där ute: Vilket märke är bäst??

Oo påminde mig om Jenny och Anders bröllop i Piteå i somras, där vi vid en tävling ställdes mot brudparet och tillika trebarnsföräldrarna om att med var sin hand sätta en blöja på en docka! Vi hade väl på sin höjd listat ut (efter att ha tjuvkikat) vad som var fram och bak på eländet (blöjan alltså), när de var klara!
Kanske det i början blir som i någon film jag såg, att stackars Ronja får ligga med sin blöja med ett antal varv Silvertejp runt alltihopa!

Orkade inte hämta kameran igår, men det var onekligen en söt syn att se Oo komma och lägga sig med sin Frölundahalsduk virad om halsen! Han har ont i den stackarn, så hoppas han inte åker på en förkylning!
Nämnde countdown för ett tag sedan, och nu kan man väl säga att det verkligen är det? Två veckor kvar på jobbet, varav denna är kortis då jag tar sjätte-juni ledigt på fredag. Passade bra för besök av elektriker, samt psykolog och MVC-träff. Två veckor på jobbet och fyra till beräknad kläckning! Vecka 37 nu så kanske inte så konstigt att det mesta bara känns jobbigt och tungt att företa sig. Var ute och skottade lite igår, vilket var så skönt i det härliga vintervädret! Kände mig som en sparris och snabbt gick det inte, men ändå skönt med lite "vanligt" fysiskt arbete! Kände det däremot efteråt i höfterna...

Tänkte ta en ny omgång i poolen idag vilket ska bli skönt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Spelar nog ingen roll vilka blöjor ni har där i början. Vi kör med Libero just nu. Med Emma varvade jag Pampers och Libero. Hon fick utslag av Icas vet jag. Men det där får man liksom prova sig fram då alla barn är olika...

2010-12-06 @ 13:50:33
Postat av: Linda till Anna

Det är kanske som med det mesta annat: I princip likadant bara olika märken. Fast det där med utslag lät ju sådär förstås.

2010-12-06 @ 14:19:57
Postat av: Anna

Kan ju vara lite skillnad i passform också...

2010-12-06 @ 15:07:24
Postat av: Elin

Vi kör med Libero! Har testat både Pampers, Änglamark och Huggies, men återkommer till Libero efter varje byte. Tycker passformen varit bäst, de läcker inte och han har inte fått några utslag av dem....



Nej.. jag har inte fått betalt av Libero för att skriva detta... ;) Ni kommer få en hel del blöjor på bb också i form av Välkommen-present osv. Eller det fick vi iaf. så vi hade ett gäng med oss hem därifrån också.

2010-12-06 @ 17:44:37
Postat av: Linda till Elin

En hel vetenskap! Xo)

2010-12-07 @ 10:57:17
Postat av: Kjellelizabeth

Keep up the good work.

2011-03-09 @ 16:46:08
URL: http://kjellelizabeth.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0