Tisdag and counting...

Har blivit många tidiga kvällar på sistone. Orkade inte många fler knop efter Oo fixat alla middagsbestyr utan lade omkull mig i soffan och somnade nästan medan han körde Mariokart. Hade gärna fortsatt sova någon timme till känner jag!

Händerna är så stela och onda under natten att sådana enkla handlingar som torkning och trosuppdragning blir omständigt och fumligt. Kunde knappt hålla i hårborsten eller dra upp jeansen på morgonkvisten. Igår när de var nytvättade och följdaktligen stelare och tightare fick Oo hjälpa mig dra upp dom! När man knappt kan stänga händerna är det inte heller mycket till kraft i dom :o(

Menmen, än lite kyligare i morse med 17 grader när jag kom ned till köket, så blir det än kallare ute lär det märkas inne! Blir en något kyligare jul, men det lär ju Oos isbjörnsfamilj inte ha något emot. De måste ha en gnutta eskimogener eller nåt när de myspyser där andra sitter och huttrar, höhö!
Under lucka, eller snarare platta nummer ett hittar vi... betong! Placerar man tillbaka plattan syns nästan ingenting. Förutom det faktum att vi har en miniås diagonalt över golvet.

Det infördes dubbdäcksförbud på två gator i Gbg i år, och nu rapporteras om hur företagarna där kämpar med minskat kundunderlag. Nån intervjuad politiker säger att det är beklagligt men ser förtjänster på andra plan, så som bättre luftkvalité vilket varit en anledning till att man valde de gatorna. Tja, klart det blir bättre men inte tack vare frånvaron av dubbdäck, snarare frånvaro av däck över huvudtaget eftersom alla åker någon annanstans istället! Frågan är om det är så mycket förtjänster i det! Politikern tyckte det var tråkigt att folk inte valde dubbfria däck istället, ööh! Kan enbart mönsterdäck verkligen konkurrera med dubb på isiga vägar?

Idag blir det till att hämta vagnen, inte alls wierd! Men den har ett gulligt namn: Bugaboo! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0