Diverse

Nu pallade inte dragkedjan längre. Den började ge vika igår, men likt ett barn fick jag stå och glo ned på Oo medan han fixade den med ett stycke tång. Nu verkar det dock rätt kört, själva draggrejen har gett vika, men för att vara en jacka från Gekås har den hållit grymt länge och bra!
Blir till att gå och vinterjacksfynda efter nyår någon gång då magen (förhoppningsvis) gått tillbaka.
Notera vår nya hylla som Oo satte upp igår! Perfekt att dumpa nycklar och sådant när man kommer in genom dörren!

Oo jobbar hemifrån som sagt och inväntar skadekollsfolket inom kort. SJälv har jag fått samtal från barnmorskan som fixat tid på Östra klockan ett idag. Som hon sade så är det lite brådis om det ska till ett vändningsförsök, så ligger hon nu fel blir det direkt i eftermiddag.

Samtidigt får vi en mail i lådan som inbjuder till lunch som mitt konsultföretag bjuder på - idag! Funkar det att vara proppmätt vid ett vändningsförsök?


Hann en bit på stickningen i helgen ändå! Så pass att garnet tog slut, så ska julklappen hinnas färdig måste sådant inköpas ganska snart. Gött med grova garn och stora stickor, då går det undan!
Filten som jag påbörjade till Ronja går sådär. Typ inte alls! Vill ha nytt annat projekt till henne, men kommer inte på något. Antar att jag tröttnade på mönstret och den enahanda lila färgen som jag valde.

(Garnet Ice från Drops!)


Den som inte frågar får heller inga svar! Jag och min efterträdare Jonathan upptäckte att vi båda är väldigt förtjusta i sådana där konserverade mandarinklyftor, och av någon anledning kom frågan upp hur de bär sig åt för att bli av med hinnorna. Tja, ett tydliggörande kanske är på väg! :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0